Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marika.em

co mam robić;(((((((((((((((((((((

Polecane posty

Mam 20 lat i jestem w zwiazkuz facetem juz od 5lat..nasz zwiazek jest baardzo dziwny on jest ode mnnie starszy ma 28 lat doskonale się rozumiemy i wszystko jest naprawde między nami dobrze, dba o mnie jak nikt nigdy inny..zabiera na wakacje troszczy sie.ale ja go nie kocham...;( z dnia na dzien stawalo sie to coraz bardziej meczące...i co najwazniejsze..on nie chce sie ze mna kochac ...nic a nic..nie rozumiem tego bo robimy w lozku tyle rzeczy wiec odpada mysl ze mu sie nie podobam ale do prawdziwego seksu nigdy nie dążył-naprawde nigdy;( a ja w tym czasie poznałam kogoś i w wieku 20 lat mialam z nim swoj pierwszy raz bylo cudownie zakochałam sie;( oczywiscie powiedzialam swojemu partnerowi o tym ale on straszy mnie samobójstwem.. co mam robić??jak to rozumiec pomorze ktos?

dziwny ten wasz zwiazek, nie chce sexu, ty go nie kochasz i chesz odejsc a on cie szantazuje. albo tobie sie pokrecilo w glowie.

dziwne jest to przyznaje... ale ja od 5lat nie potrafilam go rozgryżć nie wiem dlaczego nie chce sie ze mna normalnie kochac.. a chociaz to wstydliwe ale to wlasnie dlatego przestalam go kochac bo ktos inny dal mi to czego nie mogl dac mi on;(