Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnamycha

Aerobiczna 6 weidera

Polecane posty

Od jutra chce zacząć robić. Ciężko jest? robił ktoś...? jak tak czy dobre efekty? po ilu dniach widać ? :) trzema mieć jakąś specjalną dietę czy można normalnie jeść? Jestem ch8da ale chce wyrzeźbić brzuch :)

Po 8 dniach :) kuszące ;D mam nadzieje że wytrzymam.... kiedyś robiłam po 300 brzuszków ale to ponoć cięzsze ;)

I wykonuj prawidłowo ćwiczenia, bo Cię kręgosłup tak będzie bolał, że szybko odpuścisz...

Nieznaczne efekty były, ale ja już wiekowy niemal jestem, spory czas temu ją przetrenowałem, ale ja ją zacząłem jak już robiłem 3 razy 300 brzuchów na serię. Więc nie podejrzewam że dla kogoś co do niej nic, no to życzę powodzenia.

No właśnie kiedyś chciałam robić już ale po jakimś 4 dniu odpuściłam i zamiast tego zaczełam robić 300 brzuszków

Naprawdę warto.Rezultaty są widoczne już po kilku dniach (oczywiście początkowo nie powalają,ale widać zmiany). Pierwsze dni były ciężkie, ale wraz z kolejnymi sytuacja się poprawiała.

OOo masakra właśnie zrobiłam.... 1 dzień pewnie jutro już bd płakać że mi się nie chce ;D najgorsze ja na raz trzeba podnosić dwie nogi w koncie 90 stopni ;P