Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_Z

Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Ania_Z

Okres spoznia mi sie 10 dni , chcialam zapytac czy jestem w ciazy?? , wczoraj mialam lekkie nudnosci rano, strasznie sie stresuje przez te dni i czasem z tego powodu nie moge spac, poniewaz nie chce byc jeszcze w ciazy, chcialam dodac ze od poprzedniego miesiaca czesto wracam zmeczona do domu po nowej pracy, i pare dni temu wrocilismy z chlopakiem z wypoczynku w gorach. Z chlopakiem w ostatnim miesiacu wspolrzylam bez prezerwatywy, ale jak juz ja mialam orgazm to ja juz wszystko potem u niego konczylam recznie wiec nie spuszczal mi sie, i chcialam zapytac czy jest mozliwe ze jestem w ciazy z tego powodu? czy moze raczej stres, ciezka praca i inny klimat mogl to spowodowac spoznienie?

możesz być w ciąży, ale równie dobrze te wszystkie rzeczy które wymieniłaś (stres, podróż) tez mogą wpłynąć na spóźnienei okresu skoro to juz 10 dni spóźnienia to zrób test i bedzie wiadomo

Gość Ania_Z
Tylko ze ja strasznie sie boje, bo jeszcze dla mnie za wczas na ciaze , mam 20 lat

o raaany, no ale jak jesteś w tej ciąży to jesteś, za jakiś czas i tak sie dowiesz bo Ci brzuch urośnie, wiec nie ma sie co bać, tylko rób test

Gość Ania_Z
A czy to wg jest mozliwe ?? Jesli on nawet mi sie nie spuscil do srodka??

Gość Ania_Z
???./?

Gość tak to możliwe
dlatego zrób test -będzie jasne od razu. Przerywany to żadne zabezpieczenie. Teraz się testu boisz a seksu bez zabezpieczenia się nie bałaś? Bądź konsekwentna -innych porad brak.

Gość iia
najlepiej zrobic test, wiadomo stres pozdroz zmeczenie to wszystko wplywa na opoznienie. a to ze nie konczyl w tobie wcale nie daje 100 procent pewnosci ze nie doszlo to przemieszczenia plemnikow