Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca ciepla

PROblEM! BRAK CIEPLEJ WODY!

Polecane posty

Gość potrzebujaca ciepla

Hej, wyłączyli mi ciepłą wodę bo coś przebudowują a jutro właściwie dziś mam spotkanie bardzo ważne , nie mam cieplej wody wiec jak mam się umyć. Naprawdę nie wiem czytałam ze jakoś w misce ale jak?! Ja zawsze brałam dobra kąpiel a teraz? Pomóżcie!

Gość incognito jestem
kurwa ile masz lat że nie wiesz jak się w misce umyć? 5 czy może 10? to wykracza poza Twoje zdolności intelektualne?

Gość pospolity racuch
To w zimnej nie można się kąpać?

Gość incognito jestem
taa, a potem będzie twierdzić jak wielce to ona jest inteligentna a nawet sama wpaść nie może na pomysł jak sprawić by ogrzać wodę i jak się umyć musiała "czytać" że w misce ej, moze jakiś poradnik jest?

Gość apettite
metalowa miska szare mydło i poszet! A ciepla jak chcesz miec wode to sobie zagrzej

Nie dziwie się,że nie wiesz jak się myje w misce,bo ja też nie wiem :o Mam wannę,mam prysznic i nigdy nie korzystałam z miski.Polecam iść się umyć do rodziny,albo w zimnej wodzie lub jeżeli masz blisko jakiś pensjonat,hotel tam za opłatą możesz skorzystać z łazienki :D Lub idź do przyjaciół ;)

Gość potrzebujaca ciepla
no sorry ale problem polega na tym ze ja zawsze sie mylam w wannie tak jak lubię a teraz nie mam cieplej wody. Przyzwyczaiłam sie do luksusów i o teraz wiem ze nagrzac wode i w misce ale mi chodzi jak w tej misce?!!

Gość incognito jestem
normalnie, zaklęciem powiększasz miskę i do niej wchodzisz... ale tu nie chodzi czy myłaś sie kiedykolwiek czy nie, czlowiek to istota ROZUMNA która nie doświadczając czegoś potrafi pewne rzeczy przewidzieć, myśl kobieto MYŚL

Gość apettite
Bladynka__

Gość potrzebujaca ciepla
widać nikt nie pomoże sorry ale ja pracuje tak ze kończę o 22 a zaczynam o 6 juto mam spotkanie przed 8 i nie zdążę is do przyjaciółki która mieszka 30km ode mnie :( A jak mam niby wlosy splukac a potem cialo? To dlamnie bardzo kepujace wtakiej misce sie myc!

Gość pospolity racuch
W zimnej wodzie kurna mać! Nie umrzesz od tego.

Gość potrzebujaca ciepla
taak to umyj sie kutasie w -1 stopni w wodzie myslisz ze nie próbowalam ;/

Gość pospolity racuch
To się cipo naucz. Jak wojna będzie to w ogóle wody nie uświadczysz, tak więc nie pitol.

Gość gość
chodz domnie umyle ci plecy przy okazji;-)

Gość gość
Ja przez parę dni nie miałam ciepłej wody bo się j****y Junkers zepsuł więc grzałam w wielkich garach wodę.Tak mniej więcej trzy gary i dwa wylewałam do wanny dodałam zimnej wody żeby się nie pomarzyć.W trzecim zostawiłam w połowie gorącą wodę żeby szybko nie wystygła mi ta w wannie i po 10 minutach jak się wykąpałam i ogoliłam nalałam trochę zimnej wody bo w garczku ciągle była gorąca i opłukałam się tym. Nie jest to jakaś mega porada ale możesz zrobić tak jak ja.Chyba że ci kasy na grzanie wody szkoda no ale trzeba coś poświęcić. Już dawno po temacie ale może na przyszłość w razie jakiejś awarii ci się to przyda.Albo kup grzałke tak jak ja to zrobiłam przyda się w razie wypadku