Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Czy są tutaj na kafetełe jakieś kobiety? :/

Polecane posty

Gość shovgun
Ile i na jakie konto? A ha i jeśli to będzie kobiece imię to wiesz. Znajdę Cię:classic_cool:

Gość doris dominatrixx
PśP to się określ w końcu. proszek to wg ciebie kobieta czy chłop. Bo robisz jakieś psychopatyczne jazdy trochę. Gadasz tu piszesz z nią jest niby ok. A nagle wyskakujesz w takimi tekstami.

Gość shovgun
Za 24O pln dasz mi na nią wszystko i zrobimy jej tu stosowne pożegnanie. Nauczy się w końcu żyć w realu:classic_cool: co ty na to blondi?

PŚP, ale bałuty są w łodzi. 😭. Ja jestem z wsiawy. yyyy... chciałam napisać z Warszawy. Łódź a zwłaszcza, bałuty to niebezpieczna dzielnica. Nie wiem, czy mnie tam nie zgwałci kto i nie wychędoży mego indora. :o Choć przyznam. Marzy mi się choć raz kupić bilet na druga klasę TLK i pójść zamknąć się pod koniec podróży przed łodzią widzew w kiblu w klasie pierwszej. Nawdycham się oparów z kloców burżuazji i choć przez raz zaznam tego zaszczytnego przywileju zwalenia swego zadu na klozet w klasie pierwszej niczym królowa wpuszczając przy tym mojego indora do zasranego ustępu WC.

Dlaczego ten nastukany w stopce ma fotełe noxelii z jakimś kootasem? Oraz dlaczego, gdy wpisuję słowo k l o t z i próbuję wysłać wiadomość otrzymuję info o niedozwolonej łoperacji? 😭

PŚP, jakbym pojechała latem, to raczej butów by mi nie zawinęli. Obecnie noszę "japĄki" zakupione w biedrze za 6,99zł marki "NO NAME".

Gość shovgun
Mała Blondynka. Nie musisz się z Nią żegnać. Nadal będziecie przyjaciółkami. A w ten sposób tylko jej pomożesz. Jeśli odmówisz to znaczy że jej źle życzysz. Zrozum. Tu chodzi o jej zdrowie psychiczne:classic_cool: nie widzisz tego? Ona przedawkowała to forum:classic_cool:

CK 🖐️ Nie wyglądasz mi na Pitera :classic_cool: shovgun Qrwa za torebkę to niech mi PśP doope skopie, ale nawet fotełe Ci sprzedam :classic_cool: PśP No widzisz to dla Twego dobra 😭

Gość rolnik w podróży
MB nie rozumie takiej terminologii. To Blondynka. Jak to się mówi. Acces denied