Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Czy są tutaj na kafetełe jakieś kobiety? :/

Polecane posty

CK Kurde ale ja się lubię w domu delektować :classic_cool: Mi to jedno piwo styka tak o na siedzenie, dwa jak sobie gadam z kimś na wesoło, w porywach wypije trzy to się odbijam od lodówki jak do kibla idę.. więcej piw nie pije bo nie lubię i nie widzę sensu bo coraz częściej i trudniej iść do kibla :O Jak impreza to wybieram mocniejsze trunki :classic_cool: Szybko mnie sieka, ale potrafię przepić swojego faceta i się dalej bawić :classic_cool: 🖐️

Mała pod nasypem jest sklep z piwami. Szlam na jakis koncert i tam wlasnie kupowalam miodowego Ciechana. Macie nawet taniej niz ja w Krakowie. Wlasnie spakowalam wielki plecak butelek i ide jutro je wymienic na piwo:D

Z tematu o mojej osobistej tragedii zrobiliście topełe o trunkach niskoprocentowych. Jednym słowem zrobiłyście melinę z mojego topa! 😭 ;)

pozdrawiam środkowym palcem kurva właśnie zobaczyłam za jaką torbkę Mała chciała opchnąć moje zdjęcie za torbę na zakupy lub wyjazd za miasto ta zniewaga krwi wymaga Hahahhaahaha.. albo raczej "Hehhh" :classic_cool:

fajansiarz spróbuje:) pśp no i się wydało żem chłop. Indor do prania więc nie bucz bo to w nawiązaniu do twojego topiku!:D Z takim plecakiem to popierdzielam jak juz mam cala szafke butelek. Czeskie chodza u mnie po 50 groszy, to sie na browara uzbiera;) MB w której czesci Wrocka mieszkasz?

cafe braun Chyba Orkiszowo miodowe. Laska ty wogóle te końska urynę z lekką nutką fabrycznego spirytusu browarem nazywasz? Gdzieś się chovała jedną z druga na łegach korva czy jak? cafe tos znawca jak chuj:) Piwo ORKISZOWE-MIODOWE, nie Orkiszowo-Miodowe. Chciales zabłysnąc i sie posrałes;) No i w ogóle sie pisze osobno:P fajansiarz nie pamietam czy piłam:O siet

Gość causa nostra inc.
Czynnik a co? Ruszasz w Polskę butelek po śmietnikach szukać?:classic_cool: