Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamlodabezwelonu

o jakim ślubie marzycie? :)

Polecane posty

Gość pannamlodabezwelonu

marzy mi się ślub w górskiej kapliczce zwiewna suknia polne kwiaty zamiast ślubnego bukieciku tylko ja i on... a Wy o jakiej uroczystości marzycie?

Gość pannamlodabezwelonu
:O

Gość dasdvasdvas
a nie marzy ci sie żeby na twojej wymarzonej imprezie weselnej zjawiło sie stado murzynów suahili czenga czenga z penisami na pół metra?

Gość pannamlodabezwelonu
:O :O :O wiesz, że to nawet nie jest śmieszne? również mam zboczone poczucie humoru, ale ty się powtarzasz :O co drugi tekst na forum jest skopiowany :O wysil się :O

Gość dasdvasdvas
ale to nie ciebie ma śmieszyć bejbe. ważne żebym ja zabił jakoś czas. swoją drogą tekstu czenga czenga jeszcze tu nie było. opowiedz jeszcze jakieś fantazje ślubne. ksionc ma mieć krucyfiks jak cholera co nie?

A ja bym chciała duże wesele gdzieś w górach właśnie... duża sala gościnna i pełno na niej gości... :) w pięknej białej sukni :) lub gdzieś na jakiejś Dominikanie na plaży...i żeby była zwykła biała prosta sukienka z wianuszkiem na głowie :) mmm ;))

Gość pannamlodabezwelonu
tak, a potem odprawić egzorcyzmy nad Twoją potępioną duszą :O czy Wy musicie wszystkie tematy rozbijać? człowiek nie może sobie pomarzyć? Ty nigdy nie myślałeś o swoim ślubie?

Gość dasdvasdvas
i z klocem w stringach tak do klimatu dominikańskiego folkloru co nie? a w górach oscypki i inne kalafyty prosto ze skarpet bacy, któremu na giewoncie pierun yebnął w prącie.

Gość uupppss
a ja bym chciał wesele po ślubie, z którego nigdy nie będzie rozwodu

Gość dasdvasdvas
no to pewnie że myślałem nad slubem, tak intensywnie że mówię sakramentalne ,,tak" butelce. ❤️

dasdvasdvas skącz swoją gadkę bo jest zbędna ;) i nikogo to nie rusza.. :))) nie potrzebuję z ciotami nawiązywać konwersacji także mordka w knebel kisski :)

uupppss ooo własnie nie do końca najważniejsze wesele... tylko żeby było po nim tak żeby rozwodu nie było ;)

Gość dasdvasdvas
anita a co to pompa? też gdziesik z podbiebrzańskich pastwisk pochodzisz ze takich dziwnych słów używasz?

Gość dasdvasdvas
czarnamycho ożeń się z cyganem. tam mają fajne obrzędy weselne, min tort weselny z kupy, żeby muchy nie lgnęły do panny młodej. w twoim przypadku byłoby to jak najbardziej potrzebne. :)

Gość dasdvasdvas
albo lepiej wyjć za wąż

Gość dasdvasdvas
nie, nie lubie wkładać sobie butelki do odbytu. lubię wypić jej zawartość a potem oddać do niej mocz i podsunąć jakiejś lasce na dyskotece jako free drink

Gość dasdvasdvas
no wiesz.. w końcu to ty jesteś ,,czarna" mycha. ciekawe dlaczego czarna...

Gość uupppss
znam historię kiedy to mega zakochany chłopak pod ołtarzem czekał i nie doczekał się swojej lubej. Ale stwierdził, że skoro goście i tak przyjechali, prezenty przywieźli, sala wynajęta, to i tak impreza będzie. Ponoć za dużo z niej nie pamiętał.

noo na pewno nie jestem żadną brudaską ani cyganką że mam czarna... poza tym ja Tobie ie muszę się tłumaczyć ;)

Gość dasdvasdvas
kurcze no ups, wiem że mnie kochasz jak psy dziada w ciemnej ulicy ale masz krzywą twarz jak srasz no i niestety.. ja cie nie kocham.

Gość dasdvasdvas
czarnamycho ależ ja nie chce abyś mi sie tłumaczyła czego masz czarne tzipsko, iwan i jego delfin by ci zaśpiewali ,,jej piękne czarne krocze..." co byłoby nadużyciem bo wątpię żeby twoja nieumyta, czarna od sadzy z doopy tzipa była czymś pięknym.

Gość dasdvasdvas
haha no i koniec marzeń o ślubie :D

Gość dasdvasdvas
czarnamycha, idźże weź szczotę ryżową, ew karchera i wróć tutaj za jakiś czas jako białamycha. okej?

ahaha o rozjebałeś mnie teraz kolego ;)) ahh musisz myć nieźle zakompleksiony żeby napierdalać jakieś głupoty na ludzi których nie znasz jeszcze na internecie :)) ahh ta desperacja... tyle że Twoje gadanie mnie nie rusza :))

Gość dasdvasdvas
a gdzie sie autorka podziała? chyba sie rozmarzyła o murzynach czenga czenaga i o makumbie królu wioski.

Gość dasdvasdvas
niemytamycho, to co ty do mnie pierdzisz też mnie nie rusza.