Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pot o zapachu octu

Pot chłopaka pachnie jak ocet :(

Polecane posty

Gość pot o zapachu octu

No i co z tym zrobić? Facet bardzo czysty, codziennie kąpiel wieczorem i często prysznic w ciągu dnia, codziennie zmieniane ubrania i bielizna - mieszkamy razem to mam okazję zaobserwować :) Nie czuć tego bezpośrednio, ale na ubraniach, szczotce do włosów no i najgorsze - na pościeli :( On zwykle się budzi i wychodzi do pracy wcześniej [ja się wciąż uczę] i się przetaczam na "jego połówkę" - i nie da się spać, bo pachnie octem poduszka, kołdra i prześcieradło. Dzisiaj było tak samo a wczoraj wieczorem świeżutki zestaw położyłam...

Gość pani domu
cukrzyki tak pachną

Gość lagaruka
mam ten sam problem z moim facetem! posciel zmieniam co dwa- 3 dni bo nie moge spac dluzej na tak przepoconej poscieli. na wszelki wypadek pod przescieradlo polozylam koldre, zeby pot nie wsiakal w materac. i tez jest czysciutki, w ciagu dnia pachnacy, gdy sprryska sie antyperspirantem nic od niego nie czuc, nawet koszule pachna przyjemnie. tylko w nocy po prysznicu.

Gość mam szeroką stopę
ten zapach może być symptomem cukrzycy!!!!

Gość lagaruka
ale przy cukrzycy sa jeszcze inne objawy. wlasnie sobie zgooglowalam i poza tym zapachem potu na poscieli nie ma zadnych innych objawoc. zreszta nie znalazlam tez zapachu potu jak octu jako objawu cukrzycy ale moze poprostu mi nie wyszukalo

Gość pani domu
jest kilka typów cukrzycy