Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda-maamaa

jak wygląda dzień z życia mamy 1-miesięcznego bobasa ?

Polecane posty

Gość mloda-maamaa

hej, czy wasze dzieciaki w tym wieku tylko spia, jedzą i zmienia się im pieluszki ? Kiedy ten tryb trochę się zmienia?

Gość uiuiuiuiu
o rany, chciałabym, żeby tak było jak piszesz moje dziecko przez pierwsze pół roku spało w sumie ok 1-1.5h dziennie a resztę dnia płakało.

Różnie bywa- na tym etapie moje dziecko wymagało ciągłej uwagi. Spał co 2-3godz. po 10-15minut

Gość mloda-maamaa
MINIA85, a co robił w miedzyczasie? Ciągle płakał ?

Gość mloda-maamaa
chcialam tez zapytac, czy sie trzeba bawic z takim malym dzieckiem juz. A jesli tak, to w jaki sposob ?

Mój spła po trzy, albo nawet 4 godziny - tak na przykład od 10-tej lub 11-tejdo 1, 14-15tej, później się budził, pielucha, karmienie (to trwało nawet i do godziny) , trochę się pobawił, pomarudził i jeszcze zasypiał na półtorej. Gorsze były wieczory, bo tak do 23-ciej nie spał, raz chyba do 1-wszej balował. Tak w ogóle to super był, wszystko zdążyłam zrobić w domu. A na spacery chodziłam tak właśnie około tej 11-tej, zasypiał, ja wracałam, a on spał dalej w wóżku. Teraz już tak dobrze nie jest. Śpi znacznie mniej, w ciągu dnia, to może ze dwie godziny na raty.

mloda-maamaa nie płakał, jeśli byłam blisko. Używałam leżaczka i chusty jak musiałam coś zrobić i dziecko było grzeczne

Gość mamama26
jedne dzieci: śpią, jedzą i zmieniasz pieluszki drugie dzieci: próbujesz karmić a on nie chce i mordujesz się żeby zjadl cokolwiek, próbujesz uspać a on się budzi po 15 minutach, próbujesz zmieniać pieluszki a on ci w międzyczasie obsikuje ubranko albo robi kupke 3 min po zmiane pieluchy...