Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwiiiii

niech mnie ktoś yeebnie w łeb

Polecane posty

Gość wiwiiiii

Krótko: Byłem z dziewczyna ponad 4 lata, była przerwa 3 tygodnie jakieś pół roku temu i po tych 3 tyg odzywamy się nadal. Jednak nie jesteśmy razem bo myśli że poszedłem do innej:/ Mówi, że kocha tęskni, myśli co za rok będzie ze mną robić. Robi mi mieszankę wybuchową w głowie i koorwa gubię się. Robi co jej się podoba- nie mam nic do tego. Bawi się z koleżankami itp. Chciałem zapytać czy jest gotowa by znów zacząć, a ona mi nie dała kosza, ale powiedziała że jeszcze nie. 5 miesięcy takiego gadania ze mnie kocha itp i nic? Powodem tego jest, że się dobrze bawi z koleżankami. A ja jak poznałem kilka nowych osób i dostałem zaproszenie na impreze od nich to zaraz była przyjechała do mnie z płaczem bym nigdzie nie szedł (tak to wywnioskowałem) . Ona jest na wakacjach, nie pisze do mnie co u mnie itp. wczoraj złożyłem jej życzenia i nawet nie napisała "dziękuje". W ogóle nie pisze do mnie co u mnie słychać, a powinna skoro jej zależy bo jestem chory, nie grypa itp tylko zapalanie żył głębokich sam jej tego nie mówię. Zero wspracia z jej strony. Nie mam znajomych bo zostawiłem ich dla niej, a z nowymi nie mam czasu przebywać bo chodzić nie mogę, ale jak ostatnio przypadkiem spotkałem jedną która ma opinie dziwki to ona mi zyczyla powrotu do zdrowia a laska z którą byłem nic, null. Co mam koorwa robić bo już nie mam pojęcia:/

Gość wiwiiiii
Spoko jest na wakacjach-rozumiem, ale wieczorem nie napisze ze teskni itp. Oddała mi rzeczy, które kiedyś zabrała to dala mi do zrozumienia, że chce być ze mną. kupiła mi zajebiscie drogie perfumy. To z tego wywnioskowałem że gotowa jest na związek. a tu koorwa zonk. A nigdy jej nie zdradziłem bo mi dobrze z nią było. powodem tej przerwy było to ze sie tydzien nie odzywałem do niej bo sie wkurwilem na jej starego i ona po tyg przyslala mi swoje rzeczy. to juz totalnie dalem sobie spokoj pozniej koleznake przyslala po jej rzeczy do mnie.

Gość wiwiiiii
desperantem nie jestem by sobie cos sam robic fizycznie

Gość ciagnijcie druta
Krótko: to do chooja ma byc krotko?:D ech koorwa pseudo faceci uzalajacy sie na forum

Gość onnnnnnaaaaaaaaaaaaaa
ojjj olej to ,zacznij zyc na nowo,poszukaj innej

Gość wiwiiiii
kiedyś tutaj napisalem wszystko o co chodzi, ale nikomu sie czytac nie chcialo i gdzies juz zakopany jest ten temat, nie wiem czy smiac sie czy plakac:D

Skończą się wakacje to przyleci. Pytanie tylko, czy chcesz w tym związku robić za frajera? :classic_cool:

Gość wiwiiiii
staram się olać tylko tak mi nagaduje do bani ze dalej walczę o nią a tu same spalone akcje.

Gość wiwiiiii
no właśnie- to mnie wkurwia że jestem facetem i tak się kurwa daje manipulować. Rybki albo akwarium. Tracę wartość samego siebie po tym że tak się daje dymać

Gość wiwiiiii
up

Gość upnac cie w morde
?

Gość wiwiiiii
upnac cie w morde- nie dzięki:) Nie skorzystam, chyba że chcesz przyjebać to z chęcia

Gość wiwiiiii
ehh..

A nie lepiej znaleźć kogoś, kto Cię będzie naprawdę kochał, a nie tylko tak mówił?

Gość wiwiiiii
No tylko, że ja jestem innego charakteru i ciężko mi znaleźć kogoś kto to naprawdę doceni.