Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolakrk

Problem czy problemik?

Polecane posty

Gość lolakrk

Hej Pod koniec czerwca dzien, moze 2-3 po okresie kochalam sie z chlopakiem oczywiscie w zabezpieczeniue. Chlopak nie skonczyl we mnie. Poza tym milosc francuska i pieszczoty- ale to na pewno nie zagraza. Przynajmniej wg mnie. W polowie lipca ugryzl mnie pies lekarz na pogotowiu podal mi 3dniowy antybiotyk o lacznej dawce 1000mg/dzien do tego bralam od dwoch dni 200mg antybiotyku na problemy z tradzikiem. Przy ugryzieniu podano mi rowniez surowice. Jako, ze okres mi sie spoznia - zaczelam troche paniwkoac. Zrobilam 4testy wyszly mi wszystkiego negatywnie i bylam u ginekologa( ten powiedzial, ze ciazy nie mam usg brzuszne i dopochwowe oraz, ze musimy poczekac 2-3tyg i bedziemy wywolywac okres). Poza tym wczoraj mialam dziwne jedno dniowe uplawy a la smietana. A caly weekend miala bol brzucha i mdlosci. Dzis mdlosci wrocily po zjedzeniu loda. Mam do tego wzdety brzuch. I na dobra sprawe tyle niedoskonalosci. Co mam robic? Co uwazacie? Czy istnieje mozliwosc ze testy jak i pan doktor sie pomylily?(nie chce ciazy) Pzdr Was:)

Gość ciąża urojona
jw

Gość lolakrk
Nadmienie jeszcze, ze gin nie wzbudzil we mnie zaufania...

Gość pauladama
Zono...a swojemu mezowi mowisz, zeby "na dwor nie wychodzil jak nie chce doniczka dostac?" lola idz spokojnie do drugiego gina jak ten Ci nie podszedl...ale bedzie dobrze

pauladama -> to malo trafne, a za to popisowe porownanie ... a tak w temacie - jak ktos sie az tak boi - ze mysli ze jest w ciazy ciagle i kazda chorobe obraca na mysl.. jezu to chyba ciąza - to wg mnie nie jest psychicznie gotowy do seksu !

dlaczego ginekolog nie wzbudził twojego zaufania? wg mnie 4 testy i usg - ciążę można wykluczyć, idź do innego gina może, albo faktycznie postępuj zgodnie z zaleceniami tego lekarza (czekać 2-3 tyg a potem sztuczne wywoływanie okresu) i musze zgodzić się z żoną-mojego-męża - skoro dziewczyna miała robione 4 negatywne testy, i usg nie pokazało ciąży to chyba troche przasada nadal wkręcać sobie ciążę, widać całe życie tej dziewczyny obraca sie teraz wokół strachu o ciażę ;/

Gość pauladama
Ale czemu usilnie ja oceniacie? Pewnie ma kolo 20 lat wtedy kazda z was chciala sie kochac bo czula taka potrzebe...a ja wiem po sobie co mi mowiono w domu i jaki czulem z jednej strony lek przed sexem a z drugiej nie potrafilem powiedziec NIE. i nie jedna laseczka tu miala tak samo

Gość lolakrk
A nie wzbudzil mojego zaufania bo przy tym jak mnie badal to opowiadal mi o swoich ksiazkach jakie pisze czy wierszach...moze przez to wydaje mi sie, ze czegos mogl nie zauwazyc...a czy to mozliwe? i prosze nie oceniajcie mnie...zwrocilem sie o pomoc w tej sprawie a nie o ocene...jezeli chcecie to moge Wam opisac swoje zycie itp to wtedy mnie ocenicie- ale to chyba w innym watku...

seks z zabezpieczeniem + 4 negatywne testy + usg nie wykazało ciąży + giga dawki antybiotykow brane ktore na pewno mogły wpłynąć na brak okresu i sie mnie pytacie czemu oceniam? sory, ale jak w takiej sytuacji ktoś NADAL martwi sie o ciążę mimo, że wyklucza sie ją na wszystkie możliwe sposoby to chyba coś nie halo. koniec dyskusji, moim zdaniem ciaża wykluczona wiec sie nie martw juz

Gość lolakrk
Usg nie wykazalo lub p.doktor byl zajety wierszami:P

tak na pewno, wmawiaj sobie dalej... ale jednak testy CZTERY wyszły negatywnie, a mówiłaś że stosunki były pod koniec czerwca to juz miesiąc temu, wiec testy by juz pokazały

Gość agafija
uważam, że nie powinnaś być w ciąży. Myślę, że skoro brałaś antybiotyki to właśnie spowodowało spóźnienie się okresu. Głowa do góry. Od razu nie zachodzi się w ciąże. Bądź dobrej myśli...

Gość lolakrk
i nie zauwazyl..

Gość lolakrk
aa dziewczyny jeszcze jedno mi sie przypomnialo- wydaje mi sie, ze powinnam miec okres tydzien temu w poniedzialek zamiast niego mialam delikatne plamienie...

Gość no bez przesady
idź zrób w laboratorium test Betahcg. 100% pewności co do ciąży.

Gość lilia wodna897
nie ma żadnej ciązy , po co wysyłacie ją na jakieś bety . idź do innego ginekologa jak ci tak z tym zle i tyle.

Gość kiedy wszyscy to wiedzą
tylko nie ona. Była już tu taka co testom nie wierzyła, usg i lekarzowi też. Okres miała ale co tam ona i tak wiedziała że to ciąża -nawet to chyba 5 miesiąc był. Może choć autorka uwierzy w betahcg.

Gość lolakrk
Jestem tu pierwszy raz;/

Gość kiedy wszyscy to wiedzą
a czy ja piszę że to ty byłaś?

Gość lolakrk
Mysle, ze ostatnie juz moje pytanie...a klujacy bol brzucha w ok pepka i nudnosci?

Gość lilia wodna897
usg miałaś dziewczyno , nawet ja jak bym ci je robiła to bym zauważyła ! a ginekolog jest tak wparwiony w swojej pracy ,że moze sobie chyba poględzic o tym czy o tamtym.

Gość lolakrk
a nie zdarzaja sie sytuacje gdzie ginekolog nie zauwazy? czy te testy moga byc wiarygodne... nie wiem gdzie isc i co zrobic nie poznaje swojego ciala

Gość lolakrk
5 test NEGATYWNY

Gość lolakrk
czyli mam juz pewnosc ze to nie ciaza? czy po prostu w organizmie moze byc tak malo hormonu?