Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja..

pytanie do facetow......

Polecane posty

Gość kaja..

czy kazdy z was z czasem musi zdradzic ???? inaczej zapytam czemu jak slyszycie ze jest na przyklad impreza z dziwkami to wiekszosc sie napala mimo tego ze ma zone czy tam dziewczyne???

Gość i . i . i . i . i
a czy kobiety zawsze muszą dać dupy przyjacielowi, mając męża?

Gość wiwiiiii
ja swojej nigdy nie zdradziłem, a ona myśli że ją zdradziłem:D żal

Gość ciagnijcie druta
kazdy jak jeden, bez wyjatku

Gość szczery samiec
Jest mnóstwo podwodów, wymienię kilka: 1) koło 40 każdy musi się sprawdzić na boku (albo wcześniej) - tak dla zdrowia psychicznego 2) ślubne nie trzymają się warunków kontraktu - kiedy decydujemy się na ślub bierzemy młode i zgrabne, a potem mijają laty i widzimy stare i zapuszczone, nic dziwnego że czujemy się oszukani 3) mężczyźni starzeją się wolniej niż kobiety 4) Fizjologia jest taka, że natura nam to podopowiada, bo przez setki tysięcy lat ewolucji zawsze dodatkowa partnerka to była szansa na dodatkowe rozpowszechnianie swoich genów, a dla kobiet nie ma to aż takiego przełożenia bo z jednym partnerem mogą mieć taką samą ilość potomstwa jak z wieloma, a ciąża i karmienie młodych trwa długo. Mając 100 partnerek teoretycznie mężczyzna może w ciągu roku dorobić się 100 potomków, a kobieta w majac 100 partnerów w ciągu roku i tak ma szanse tylko na jedną ciążę. Ci którzy mieli pęd do monogamii przekazali mniej genów niż ci którzy mieli pęd do poligamii. Stąd taka dziś konstrukcja faceta. Nie ma co walczyć z naturą.

Gość 12345wróbelek12345
szczery - ad 3) - dlatego szybciej umieracie?;)

Mężczyzna straciwszy przydatność dla społeczeństwa (wzwód i możność utrzymywania młodych kurewek :P ) ma na tyle przyzwoitości, żeby wziąć się i przekręcić. Kobieta stara, brzydka i tłusta, stwór nieużyty, nawet tej odrobiny przyzwoitości nie ma. Żyje i kontynuuje swoje powołanie : zatruwa życie mężczyznom. Najpierw ojcu, później mężowi, a na końcu zięciowi. Każda z was w końcu staje się teściową...

Gość marcin84ww
to oczywiste że musimy zdradzać bo taka już nasza natura,taka jak wasza parcie na dziecko. Nie martw się tym jednak za bardzo,zawsze wracamy do tej z którą nam najlepiej. Dodam że nigdy nie uczestniczyłem w imprezie z kur...,chyba jestem na to za piękny albo za młody...albo za biedny :P

Zdradzanie... Jedyna rzecz, która uodparnia na zdradę to miłość. Nie da się kochać i zdradzić. Tu chyba mężczyźni nie różnią sięod kobiet. Ja uważam, że żeby przespać się z kimś trzeba mieć lepszy powód niż tylko różnicę płci. Może to głupie, ale dałbym siędotkąć obcej osobie. Drażni mnie to, że od czasu do czasu muszę chodzić do fryzjera. :O

Gość marcin84ww
jeśli bym się zakochał to zdrady nie byłyby mi w głowie.Ten okres mam jednak za sobą,to postępowanie Was kobiet tak mnie nauczyło tej zasady: Albo ja "roocham" kobietę, albo ona mnie.Osobnik zakochany jest na straconej pozycji.

"Jedyna rzecz, która uodparnia na zdradę to miłość. Nie da się kochać i zdradzić. Tu chyba mężczyźni nie różnią sięod kobiet." ja też tak to czuję i w to wierzę :)

"koło 40 każdy musi się sprawdzić na boku " jeśli w ogóle jeszcze jest co sprawdzać :D a i tak częściej zdradzają kobiety. wszak mamy ewolucyjnie wykształcony syndrom poszukiwania coraz lepszych samców :classic_cool:

ja z chlopakiem mamy taką samą zasadę kochamy i nie zdradzamy :)) zrezsta jego to wgl inne nie obchodzą i mnie inni też :)

czarnamycha ja z chlopakiem mamy taką samą zasadę kochamy i nie zdradzamy zrezsta jego to wgl inne nie obchodzą i mnie inni też""" :D:D:D i ty mu wierzysz od tak na słowo ? :P

"Nie da się kochać i zdradzić." nie powiedziałabym, że się "nie da". raczej robi się wszystko, żeby nie zdradzać i unika się ryzykownych sytuacji.

kinky reggae jestem z Nim to mu wierze chyba proste nie ? ; ) poza tym nie znasz go to nie masz co mówić heh

nie hehuj mi tu 😠 nie możesz pilnować go 24/7 :P nigdy nie wiadomo co robi jak idzie z"kolegami" na piwo..... mało takich sytuacji było ? niby super ekstra full wypas miłość ect. a tu nagle wychodzi że od miesiecy na boku.... wiara matką głupich i naiwnych :classic_cool:

kinky reggae bd chciała to bd sobie pisala heh ;] a ciebie chuj to obchodzić powinno ; ) chyba jak się z kimś jest to powinno mu się ufać inaczej nie widzę sensu bycia z kimś ;) poza tym bez mała jesteśmy 24 na 24 więc możesz pogadać sobie.. ; )

Gość pragnę go
...ja kocham swojego narzeczonego, ale w głowie mi zdrada z kolegą , bo tu nie miłośc odgrywa role tylko pożądanie seksualne. Z kolegą nie chce się przytulać rozmawiać czy iść do kina chce zwyczajnie uprawiać seks.

kinky reggae a nie jadłam obiadu zjadłam kanapkę z ogórkiem zielonym i dwa czisburgery w mac donaldzie ;p na dzisiaj styka ;p

poza tym przważnie obiady mi mama robi bo jeszcze z nia mieszka bo mam 21 lat no albo mój chłopak gotuje ;p