Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luluaby

gdzie moj okres:( ?

Polecane posty

Gość luluaby

nie wiem co robic , co sie dzieje ;( w czerwcu nie mialam w ogole , w lipcu dopiero 18 teraz znowu nie ma zrobilam jeden test po 18 i egatywny i teraz pod koniec miesiaca zrobilam i tez negatwyny , okresu dalej nie ma nie wiem co sie dzieje ;( wspolzylam z chlopakiem ale on nie zrobil tego we mnie .... co sie ze mna dzieje ? w moim wieku okres powinien byc juz reglarny..

skoro ciążę wykluczyłaś to udaj sie do ginekologa, przyczyn może być wiele, jakieś zaburzenia hormonalne, może problemy z tarczycą, kto to wie

no z tego co piszesz w ciąży nie jesteś... ale tak koniecznie idź do ginekologa bo to nie jest normalne.. mnie raz sie okres spóźniał miesiąc... a że współżyję z chłopakiem byłam już pewna że jestem w ciąży... zrobiłam test po tak długim czasie..i okazało się że nie jestem w ciąży, ginekolog to potwierdził i przepisał mi ampułki na wywołanie okresu... nic się nie martw.

Gość luluaby
no na pewno nie jestem w ciazy....jak ostatnio z nim rozmawialam to on ze to przez zmiane pogody , przez rozpoczecie pracy , stres , ale ile mozna ?;( co mam 3 test sobie robic bez sensu....

może zmień lekarza, bo brak okresu tyle czasu moze mieć czasem powazne przyczyny typu właśnie jakieś zawirowania hormonale albo torbiel... nie jest to normalne, przebadaj sie

Gość luluaby
no wlasnie jakies 2 lata temu mialam torbiela i go wyleczylam , mialam na poczatku stycznia badania i nie wykryl mi nic..co roku sie badam

"w lipcu dopiero 18" Skoro w lipcu miałaś 18 to chyba jeszcze masz czas, żeby przyszedł kolejny. Nie ma znaczenia, że zawsze miałaś np. na początku miesiąca, bo jeżeli licpowy Ci się przesunął to kolejny automatycznie powinien pojawić się za 28-30-32 dni (w zależności od tego jak długie masz cykle) od pierszego dnia okresu lipcowego. Co nie zmienia faktu, że dobrze byłoby to skonsultować z ginekologiem.

Gość luluaby
Przepraszam wkradł się błąd : w lutym nie miałam , w maju 3 , w czerwcu 22 no i do tej pory nic :(

Gość luluaby
dostalam luteine biore 3 dzien i dalej nic ;( brzuch boli od czasu do czasu , piersi bolaly teraz nie ;( nie wiem co sie dzieje ? robic 3 test ;o? co do wizyty ona do mnie ze no nie wyglada to na ciaze ( nie wyglada ;o ) i ze prawdopodobnie pekl mi torbiel ( na prawym jajniku,, jakies 2 lata tez mialam na tym ale wyleczony zostal ) i mam zapadniete scianki ? i jest jajnik zalany cos takiego i to prawdopowobnie przyczyna ,ale ta luteina nie pomaga ile mozna nie miec okresu :( ?

Luteina potrzebuje trochę czasu, żeby pomóc, czasami tydzień, czasami 10 dni, z tym różnie. To nie jest tak, że bierzesz luteinę i za 5 minut dostajesz okres.

Gość luluaby
no tak perwersja ale ja ogólnie już dawno powinnam dostać, jak mnie piersi bolały i sutki jak na okres i brzuch tak teraz nic ani okresu ani bólów :(

Gość luluaby
moze nie powinnam juz tego brac? co myslicie o 3 tescie ;o

Gość maciuteńka z lasów
Po pierwsze przestań panikować, bo to jest w tej chwili urojona ciąża....

Gość luluaby
dziwicie sie ze sie denerwuje ;( jkeszcze mam jakas depresje przez te tabletki , raz jesc mi sie chce raz nie .. i jestem spiaca ;(

Gość autorkooooooooooooooo
TO IDZ DO GINEKOLOGA BO TO FORUM A NIE GINEKOLOG:o:o:o

Gość luluaby
zaprzestalam stosowania luteiny w 6 dni z powodu zlego samopoczucia ale dzisiaj jest 7 dzien i jest okres :)