Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczona???

czy moje upodobania sa normalne?

Polecane posty

Gość zboczona???

ostatnio uprawialam seks z facetem, a wlasciwie to sie jebalam. doslownie. ciagnal mnie za wlosy, dusil, szczypal, szarpal, momentami to na prawde bolalo, ale budzilo jeszcze wieksze pozadanie.gdy zaczynal mnie delikatnie calowac, to odsuwalam sie i dawalam do zrozumienia ze wole na ostro. puscily nam wszystkie hamulce. najgorsze, ze bardzo mi sie to podobalo!nie moge przestac o tym myslec... czy to jest zboczenie? w sumie teraz jest mi glupio i go unikam, bo wstydze sie tego, tych moich jekow... omg.

Ordynarne dymanie jest zupełnie normalne. Jak będziesz starsza i bardziej dojrzała, to nie będziesz się z tym ani trochę źle czuła.

Gość zboczona???
dziwnie się z tym czuję... zwłaszcza, że to moja inicjatywa była (ten hardcore) a kobiety zazwyczają wolą czuły i romantyczny seks...

Nie wiem które :-) Wierz mi, że kobiety są zboczone do granic i lubią się ostro bzykać. A romantyczny seks? Czyli kulać się po podłodze i miziać? No takie tez są, ale jest ich znaczna mniejszość.

Gość zboczona???
dzięki Androgen, trochę mnie pocieszyłeś, bo martwiłam się, że coś ze mną nie tak...

Gość Znowu ten temat.
sama napisalas ze kobiety wola ZAZWYCZAJ czuly seks. Zazwyczaj nie znaczy zawsze. Moja żona czasem tez chce ostre rżniecie zamiast przytulanek.

gdybym nie czuła ognia w sypialni to bym chyba zamarzła :D mówiąc wprost- dziki seks jest lepszy niż czułe mizianie się do porzygania ;)

Gość niezaspokojona koteczka @
Ja tam nie przepadam za mizianiem :) nawet jak mam 40 gorączki :D

Gość zboczona???
czyli tez lubicie wrecz bicie? ja mam siniaki na szyi i tylku od jego 'czulego' dotyku :D ahhhh

nie tyle bicie co klepnięcie w tyłek :D ale jak tobie się podobało to każ mu to powtórzyć ! :D

Gość troche tego bylo...aa
nic nie normalnego:)ja na codzien jestm bardzo twarda i nie daje sobie "w kasze dmuchac",zawsze stawiam na swoim itd. a w lozku...chce byc calkowicie pod wladza faceta,tez lubie ciagniecie za wlosy,mocne usciski,draoanie pleców..mrr..dobrze zu moj faceta,jest odwrotnoscia mnie-na codziem spokojny a w nocy pan i wladca;)

Gość zboczona???
najnormalniej w swiecie sie wstydze... ale moze samo do tego dojdzie :). bo to byl moj pierwszy raz w ten sposob... zawsze wygladalo to normalnie, calowanie, przytulanie itd. zaraz minie tydzien a ja ciagle sie tym podniecam, juz na sama mysl...

U mnie nie ma Pana :) ani w łóżku ani na co dzień :) i nie uznaję bicia podczas seksu do tego stopnia aby mi siniaki wyszły :) ale bym się wkurwiła jakby mi któryś tak zrobił ...

Gość zboczona???
no wlasnie ja tez myslalam ze to chore, dopoki mnie nie ponioslo. najlepsze jest podduszanie :D

"a kobiety zazwyczają wolą czuły i romantyczny seks..." To tylko w Harlequinach. 😴 Dlatego ja wolę romanse historyczne. :classic_cool:

Ja nigdzie nie napisałam ,że to chore :)każdy się bawi tak jak lubi :D;)

Gość fdsfds
a sciskasz mu jajka w czasie orgazmu lol ?

Gość Znowu ten temat.
lol - laugh out loud - śmiech na głos

Gość zboczona???
nic mu nie sciskam ;p. w ogole o niczym nie myslalam, nawet o tym ze to facet moich marzen itd. cos niesamowitego, gorrraco polecam w takim razie, skoro to nic zboczonego :D

Gość zboczona???
miła w dotyku, znasz jeszcze cos niezwykle emocjonujacego?

Gość dorotka4842
nie jesteś zboczona,ja też wole coś ostrzejszego,delikatny seks -raczej mnie usypia..

Gość igtam
Miła w dotyku:) a Ty próbowałaś ? pochwal się gdzie?:)

he wstyd to krasć ja bym ci polecał pogadać otym z nim morze on ma takie same upodobania sprubuj.

Gość zboczona???
nie, nie probowalam, ale mysle nad toaleta albo lasem lub biurem :D. tylko boje sie ze strach przed tym, ze ktos nas nakryje mnie sparalizuje