Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bo ja nie mam pojecia...

W co się ubrać na pierwszą randkę??

Polecane posty

Randka jest późnym wieczorem i zupełnie nie wiem co założyć. Na pewno nie mogę założyć szpile. Doradzicie cos?

Nie mogę szpilek bo będę wyższa :O

Gość 12345wróbelek12345
A dlaczego musi być spónica? :(

Gość direction to perfection
no ale co, w balerinkach na pierwsza randke? nie sadze. a gdzie idziecie, bo to tez dosc istotne.

no bo wypada facet ma płacic za randke to niech panna sie dla niego wystroi troche a nie ubierze sie tak jak wychodzi do slkepu :O

Gość 12345wróbelek12345
yyy...no nie wiem;)..ja chyba bym nie przesadzała z tym strojeniem.

Gość Rocco Jeremy de Siffredi
Iść nago.

Idziemy do kina i później gdzieś jeszcze. Szpilek nie zalożę bo głupio będę się czuła wyższa... więc i kiecka odpada :O No i nie koniecznie facet musi płacić za randkę, ja wolę płacić sama za siebie :)

Randka jest o 23 u niego w mieszkaniu. Powiedział, że zrobi mi kolacje i kupi dobre wino. Mmmm coś czuje, że będzie nieziemski sex aż jutro na czworaka pójdę do pracy hihi.

Nie trafiłeś podszywie :P

Gość 12345wróbelek12345
tak w ciemno głosowałabym za czymś pośrednim - czyli jakiś strój w którym nieźle wyglądasz, ale niekoniecznie wypicowana jak na wesele czy odpust;) czyli taki smart casual. A co to za typek? jaki on ma styl? Jest raczej taki wybitnie elegancki czy bardziej na luzie? może to będzie wskazówka.

Musisz być brzydka, skoro umawiasz się z kurduplem. Atrakcyjna dziewczyna to nigdy nie umówiła by się z takim kurduplem.

Gość direction to perfection
Szpilek nie zalożę bo głupio będę się czuła wyższa... więc i kiecka odpada popieram. kiecka i buty na plaskim i bedziesz od razu wygladala jakbys miala niskie zawieszenie, wiec lepiej z kiecki zrezygnowac. ale ale: czy to jakis mega kurdupel? nikt Ci nie kaze zakladac szpilek 12cm, ale polowa tego juz robi. takze kiecka plus maly koturn/obcas, niezbyt duzy dekold i niezbyt wyzywajacy kolor (ja bym unikala czerwonego)

Gość Górniczy ile zarabiacie?
Jestem wysoka i i tak w szpilkach chodzę sporadycznie, on jest mojego wzrostu... Ubiera się na luzie dzinsy koszulka albo sportowa koszula

he he mała pomyłka :D

Gość 12345wróbelek12345
a w jakim wieku mniej więcej jesteście?

Gość 12345wróbelek12345
czyli jest górnikiem;))))))))

Ja mam 19 lat, on 43 i ma rodzinę. Ale zapewnił mnie, że nie są razem szczęśliwi i to mnie naprawdę kocha. To już coś znaczy prawda?

he he nie nie jest to było pytanie z innej beczki he he :) Ja mam 23 lata, a on 30 i na prawdę fajnie sie ubiera, więc też bym chciała super wyglądać ;)

Że Wam podszywom się tak chce :P zajmijcie się czymś pożytecznym :P

Z takim starcem się umawiasz? W dodatku kurdupel. Ty naprawdę brzydka musisz być. To musi być obleśne jak taki stary cap, będzie rżnął taka 23-latkę, fujjj

A swoją drogą facet nieźle kombinuje, po co ma rżnąć jakąś 30 letnią, wyeksploatowaną kobietę, jak może sobie popykać taką młodzutka i ciasną dziewczynę.

Gość 12345wróbelek12345
jak Cię zapraszał, to chyba wiedział jak się mniej więcej ubierasz, no nie? ;) - także nie sądzę żeby strój miał aż tak wielkie znaczenie. Ubierz się tak, żebyś się dobrze czuła i luz.

Niech Cię o to głowa nie boli czy jestem brzydka czy nie :) Nie narzekam :) A on jest również bardzo przystojny, a do tego lubię starszych mężczyzn (koło 30stki), a nie gówniarzy w moim wieku :)

Gość trzeba rozmawiać...
Wskocz w jakąś fajną bluzkę, podkreślającą kształty, ale bez przesadnego dekoltu.Co do dolu, jeżeki spodnica/sukienka odpada, to może obcisłe rurki???Do tego fajne buciki, torebeczka, fryz, make-up, jakaś skromna biżuteria i jesteś gotowa.

Za chwilę będzie już łysy z dużym brzuchem i będzie miał kłopoty z erekcją.

Po za tym pewnie jest przy kasie i dlatego wolisz starszych. Biedni ci nie imponują, a taki przy kasie to już pewnie tak

no ale lepiej dziny np. takie jak by z dziurami wiesz jakie :D cos takiego tylko jasne i nie takie wazkie http://www.google.pl/imgres?q=dzinsy+z+dziurami&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1227&bih=728&tbm=isch&tbnid=jmjkwGxtxTbC8M:&imgrefurl=http://stylistki.pl/przedmioty/spodnie-z-dziurami-50685/&docid=wAevynPF3_bC_M&w=412&h=500&ei=yyo5TuLiA4qD-wbgmdTOAg&zoom=1&iact=hc&vpx=647&vpy=483&dur=932&hovh=154&hovw=127&tx=93&ty=131&page=4&tbnh=136&tbnw=117&start=88&ndsp=31&ved=1t:429,r:12,s:88 czy raczej spodnie mateiałowe cos takiego http://moda.allegro.pl/promocja-spodnie-rurki-z-kokarda-34-44-roz-34-i1726208592.html

Gość 12345wróbelek12345
a już ostatecznie wybrałaś te butki co będą pasować do spodni z kokardką?;))))))))