Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BitchyWoman

co mam zrobic? dziewczyny prosze o rade

Polecane posty

okay to zacze od poczatku jestem z mojim facetem dosc dlugo w nastepym roku mamy sie zareczyc a tu nagle on mi wrocil dzis do domu o 2 rano , tak to zawsze wraca po pracy 8-9 wieczorem czasem wczesniej , ja czekam i czekam wczoraj a ten mi sie tlumaczy ze chlopaki chcieli isc do baru i on nie mial wyboru bo gdzies auto zostawil w inej miejscowosci i musial czekac na nich az go odwioza niby tak a wrocil do domu jebalo od niego wudka dodam ze on mieszka jak by u mnie spi i wszystko od 6miesiecy ale wrocic zawsze moze do swoich rodzicow , tak mnie to wkurvilo ze bosz bo jeszcze 2dni temu pytalam czy mozemy wyjsc w nastepny weekend do clubu czy cos a ten mi tekst ze to strata pieniedzy i tyle a z kolegami sie zachlac mogl i jeszcze auto prowadzil po pijaku! takiego go jeszcze nie znalam bo zdarzylo sie to pierwszy raz co mam zrobic odzywac sie do niego jak gdyby nigdy nic? czy cos mu powiedziec jak wroci z pracy wieczorem? wyszedl dzis do pracy on bardziej jak gdyby nigdy nic sie nie stalo, ale ja raczej nie bo jestem bardzo wrazliwa no i zazdrosa a wiem jacy sa jego koledzy , nie wiem co mam robic dajcie jakies rady ? :(

Na Twoim miejscu jak wróci przeprowdziłam bym z Nim rozmowę...stanowczo ale bez krzyków...powiedz że na następny raz ma Cię o czymś takim informować bo się martwisz... i że mogło skończyć się tragicznie jadąc po pijaku ja bym jeszcze dodała że zawiodłam się na Nim...i żeby tak więcej nie robił bo jeśli będzie odstawiał takie akcje to odejdziesz od Niego... przede wszystkim musisz być stanowcza !

jak odstawił pierwszy raz taki numer to możesz wybaczyć... pokaż mu że jest Ci przykro z tego powodu i że źle się zachował

dziki czarnamycha mam nadzieje ze on zrozumie ze ja sie martwie o niego , ajgorsze jak nie bedzie chcial o tym rozmawiac i pusci focha czesto tak ma :(

CO TO MA ZNACZYĆ 'OJ BO PUŚCI FOSZKA :((' ?? Kurwa baby co z Wami??!! to facet ma za Wami latać i On sie powinien autorko martwić o to a nie Ty!! a moze jeszcze pójdziesz i przeprosisz Go ?! nie moge patrzeć na takie zachowania u kobiet, to kobieta powinna sterować mężczyzna ! pisze to choć sama mam 18 lat dopiero, ja na pewno nie pozwoliłabym na takie zachowanie.

Tylko się nie złam i się nie popłacz... najgorsze co może być to pokazać facetowi że może robić co chce odwalać a Ty i tak z Nim bd.. dla tego bądź stanowcza pamiętaj :)

dobra Spróbuję sie nie zalamac :) i nie plakac :D a co jak on mnie nie bedzie wogole chcial sluchac ? i bedzie udawal jak gdyby nigdy nic tak jak dzis rano jak wychodzil do pracy co wtedy? :/