Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatjanaaaaa

Co mam z nim zrobić?

Polecane posty

Gość tatjanaaaaa

poznałam pewnego faceta. już od pierwszej chwili mi się nie spodobał. niski ( jakieś ponad 160łysiejący i starszy o 20 lat. NIe chciałam mieć z nim za wiele wspólnego ,ale pracowaliśmy razem więc jakos tak się złożyło ,że wymienilismy się numerami tel nie chciałam byc dla niego nie miła ,ale stanowcowcza byłam i mówiłam że chce żebyśmy byli najwyżej przyjaciółmi. ale on nie przyjmuje tego do wiadomości i ciagle mi pisze smsmy nie raz o treści hmm erotycznej nie chce byc dla niego chamska bo jest bardzo wrazliwy itd ,ale jego wygląd mnie odpycha . co mam robić?

Powiedz mu że spotykasz się z kimś i to na powaznie. Utnij to szybko żeby sobie nie wyobraził że jestescie parą czy coś bo jeszcze problemy będziesz miała i zycie ci zacznie zatruwac.

Gość ert44w
daj mu ze dwa razy dupy to się odczepi :classic_cool:

Najlepiej powiedz, że sobie nie życzysz dwuznacznych wiadomości. Jak będzie kontynuował swoje końskie zalociki, to po prostu nie odpisuj. Będziesz miała pretekst żeby się obrazić- nie szanuje Twojej decyzji. :classic_cool:

Gość zycietonicnormalnegoniestety
uważam, ze w koncu jego wlasna matka go zniszczy i tak się skończy jego zycie bo ja za 4 śmierci już nigdy nie będę po jego stronie. Kasa kiedyś i tyle. A jak skończy to mnie to nie obchodzi. Tak to jest jak się zadaje z babami co nie rodziły i nie docenia porodu. Takie życie :( Zostaje mu spakować się i wyjechać jak mnie. Bo tak docenił policję. Dużo se myśli wiecie, że da radę. Da radę na lotnisko dojsć i tyle. Takie oceny - myślał, ze to społeczeństwo mu takie oceny daruje. Jaki cymbał. Nawet ja nie byłam taka naiwna. Jakby był babą to już dawno gwałt zbiorowy a tak? Nie wiem czy facetów gwałcą zbiorowo w dupę? No ale... nie ma za co go tak potraktować bo pedał. Ale oceny im zostają wiecie - niezli są. Takie małe gnomy to są :(

Gość dr t.T.
ert44w bardzo celna rada! To może faktycznie poskutkować! Polecam!:classic_cool:

Gość zycietonicnormalnegoniestety
ten wątek wyżej to było o moim młodszym bracie i tyle. I o tym co z nim dalej. A starszy nie obchodzi mnie w ogóle. Ale zobaczcie jakiego nosa ma ta Iwonka. Naprawdę może iśc w perfumy - 2 amantów 2 braci mi wysłała. A sama też mam nadzieję, że hajtnięta już bo rozwódki albo konkubiny nie powinny swatać ludzi. Tylko SZCZĘŚLIWE męzatki i tyle. A ona? I tyle :(