Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facett 29 lat

spotykalem sie z 21 latka, takie mlode siksy sa jednak cholernie niedojrzale

Polecane posty

Gość facett 29 lat

myslalem, ze studentka 3 roku administracji bedzie juz jednak dojrzala, inteligentna, ale takie jazdy jakie ona odwalala to naprawde byly dziwne i jej sposob rozumowania, pokrecona logika eh, szkoda, bo takie laski sa fizycznie ponetniejsze od 28 - 30 latek ale intelektualnie - miernota :/

Gość służe radą 987
Chcesz o tym porozmawiać? :classic_cool:

Gość jaki prymityw
facet mówisz że masz 29 lat????Zal mi Ciebie... Takie lski są lepsze od 28 latek? Niby w czym? ? Bo co mają jędrniejsze cycki? a ciekawe czy loda umieją dobrze zrobić, albo tak się zakręcić wokół faceta aby go rozgrzać. szczerze ja mam 24 lata a i tak jesteś dla mnie niedojrzałym dzieciakiem

Gość facett 29 lat
mam już pomarszczoną skórę nawet na kutafonie

Gość sekaleska
ty wyzej, a ty jestes pierdolnieta ;/ przeciez to wiadome i nie wiem po co sie rzucasz ze 28 latka jest fizycznie mniej ponetna od 20 ;/ oczywiscie sa wyjatki i znajac zycie twoje znajome sa tymi wyjatkami i oczywsice autor je obrazil ;/

Gość facett 29 lat
mam malego

Gość facett 29 lat
warczypies do budy zawszony

Gość facett 29 lat
hej to znowu ja, to moj drugi post w tym temacie oproczy tutulowego :) ktos uzyl tego samego nicka co ja, eh ja tu narzekam na brak dojrzalosci 21 letniej kobiety a na forum spotykam sie z niedojrzalymi trolami no ale wracajac do meritum, bylem na prawde zaszokowany jej infantylnoscia i nie chodzilo tylko o lozko, ja pragnalem powaznego zwiazku z nia, ale okazalo sie to niemozliwe przez jej infaltylnosc, niedojrzalosc i pogmatwana logike :)

No to co ona takiego wyprawiała, że powiedziałeś jej "do widzenia"?

Gość jaki prymityw
do sekaleska *- nie chce mi się tłumaczyć o co dokładnie mi chodzi, ale jak możesz coś zrobić to nie obrażaj mnie bo mnie nie znasz. Widzę że reprezentujesz tutaj wysoki poziom kutlury osobistej.

Nie można powiedzieć, że kobiety powyżej 25 lat nie są pociągające i piękne. Tak samo jak nie można powiedzieć, że kobiety poniżej 25 lat są głupie i infantylne.

Gość facett 29 lat
tak na prawde to 28 latki sie ze mnie smieja że mam takiego mikrusa w środkowej kieszeni spodni, myślałem że 21 latka nie będzie sie tak wysmiewać z powodu niewiedzy i małej ilości porównań, ale byłem w błędzie

Gość wsddwds
zycie...tak to jest jak sie leci na wymuskana dziunie, ktora nie widzi nic poza czubkiem wlasnego nosa, a potem placz

Gość tuptup24lata
Martva noxx ale Ty jestes brzydka bleee

Gość i wish i was the moon tonight
ale se zaruchałeś młodą pipunię, więc się ciesz.

Gość i wish i was the moon tonight
Pewnie ją jeszcze zasuwałeś w odbyt, jeszcze nie rozciągnięty przez lata praktyki. I tę jędrne cycusie. Po co ci rozum i tak najpoważniejszą rzeczą w życiu jaką masz, to związek z fiskusem. Gdybyś chciał związku, nie poszedłbyś do łóżka z kimś kogo dobrze nie znasz. A jak ją poznałeś po wyruchwaniu cipuńci, to znaczy, że tylko o tę cipeńkę ci chodziło. Co się zatem rzucasz chujku?