Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy!@

JacekJ..POMÓŻ!

Polecane posty

Gość Pomocy!@
Mam downa i sama nic nie umiem:(

genek no to żebyś ty się nie zdziwił, bo chyba nie rozróżniasz znaczeń słów. Rzesz, oczywiście: rzesza ludzi, III Rzesza. Ale żesz to kolokwializm, pochodzący od "że". Nie udawaj mądrego następnym razem.🖐️

Gość lingwastosowana
Santi_ rozumiem, że chcesz się dostosować do tematu :D ale naprawdę nie masz racji... należy pisać " ożeż"

Yhy, o to chodziło. No może i tak. Ale to jest kolokwializm i specjalnie mnie nie interesuje jak się pisze.🖐️

Gość lingwastosowana
Jeśli komuś zwraca się uwagę na błędy i śmieje się z nich, to samemu chociaż trzeba zadbać o poprawność językową. Kolokwializmów jest wiele, ale to nie zwalnia nikogo od zapisywania ich w poprawny sposób przecież 🖐️

Gość lingwi ma racje
nasmiewasz sie z autorki a sama sadzisz błędy wprawdzie nie równają się z trzepia :D ale jednak :D:D:D

Jest różnica w napisaniu "żesz", a w napisaniu "trzepia". Ja przynajmniej starałam się podtrzymać wątek i nikomu nic nie wytykałam, jak widać, tylko po prostu mnie to bardzo rozbawiło. A jak dziewczyna pisze to mnie nie interesuje, śmiałam się z samego widoku tego słowa i tego co tam jeszcze ktoś napisał. Więc nie unoś się tak, jakbym ją błotem obrzucała!!!🖐️

Gość lingwi ma racje
masz kompleksy :)

Gość lingwastosowana
Jeden i drugi zapis jest błędny. Nie widzę żadnej różnicy w związku z tym. Tłumaczą się winni, podobno ;) 🖐️

Oczywiście, bo jestem winna zrobienia błędu. Czy mówię, że nie? Wyluzujcie może trochę.

Gość lingwi ma racje
to Ty sie uniosłaś jak nie wiem co by się działo, powinnaś z uśmiechem powiedzieć: macie rację, dzieki za poprawe:) a nie od razu pyskować jakby Cię zarzynali

Gość ffdgsdf
Santi, jesteś skompromitowana. ZS już wpisał cię na listę kafeteryjnych idiotek - ma taka listę, gdzie umieszcza każdą, która popełni błąd ortograficzny.

Pyskowała... Mocne słowa. To po tych trzech wykrzyknikach to stwierdziłaś? Do błędu się przyznałam, owszem. Ale jak mi jakaś pisze, że ja się z dziewczyny naśmiewam to mnie krew zalewa. Pewnie ją zwyzywałam od tępaków, nieuków i nie wiadomo kogo jeszcze. Może cofnijcie się o stronę i przeczytajcie co JA pisałam.

Gość lingwi ma racje
a niby do czego służy wykrzyknik? zresztą odpowiedz sobie sama przed monitorem bo ja już zakonczylam rozmowę z Tobą bo z idiotami sie nie rozmawia pierw sprowadza cie do swojego poziomu a potem pokonają doswiadczeniem :) i nie przesadzaj, pewnie teraz zaś będziesz tu wywalać swoje żale i wykrzykniki, a skoro się tak denerwujesz to znaczy, że trafia do Ciebie. pa!

Gość jankomuzykant))
hahahahahahahahahahahahhahahahaha ale ci dojebała santi wrzanti

Licz się ze słowami, bo ja nikogo od idiotów nie wyzywam. To jest chyba właśnie ten niski poziom, prawda? 🖐️

Gość 435354435435
spadłem z krzesła mimo ze slyszalem ten tekst juz duzo razy z tymi idiotami ;)

@Pomocy!@ Czesc. Zostałem wezwany na pomoc to muszę coś napisać :) Po pierwsze - czy on jest stabilny emocjonalnie ? Napisałaś "Jak próbuje sie wyłamać to robi mi awanturę a i sam sie trzęsie i płacze!" ? I co wtedy się dzieje jak robi awantury i płacze ? Ulegasz mu czy czekasz aż mu przejdzie i próbujesz na spokojnie ? Druga metoda (moja kobieta zastosowała na mnie i oduczyłem się zazdrości), polega na byciu umyślnie na krótki czas zazdrosnym. To jest taki trick że jesteś przez jakiś czas bardzo zazdrosna (nie na długo żeby nie weszło w krew) i przy pierwszej dyskusji kłótni tłumaczysz - "Widzisz byłam zazdrosna żebyś sam odczuł jak to jest, żebyś zrozumiał co ja czułam. Czy teraz rozumiesz że to nas niszczy i nic nie daje". Na teraz mam tylko takie 2 uwagi. Czy dobrze rozumiem że jego zazdrość to strach że jesteś taka fajna że zaraz ktoś Cie mu odbije ?