Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nfggjfjfgjfg

boje się spotykać z laskami bez własnego mieszkania i samochodu

Polecane posty

Gość nfggjfjfgjfg

skończyłem techniczne studia, dobrze zarabiam, mam kupione 2-pokojowe mieszkanie na kredyt, które za parę lat spłacę, rodzice mi kupili samochód. natomiast to co obserwuje po znajomych budzi moje zaniepokojenie: moi kumple z polibudy też dobrze zarabiają i mają już własne mieszkania, ale tak się jakoś złożyło, że ich dziewczyny są zupełnie niezaradne - nie wiem czy to dobre słowo - bardzo kiepsko zarabiają i o własnej chacie mogą pomarzyć. I one teraz jedna po drugiej przeprowadzają się żeby mieszkać ze swoimi chłopakami w ich mieszkaniach. oczywiście nic nie wspomniały, że chcą im płacić czynsz, ot znalazły sobie taki darmowy hotel. 1000 zł miesięcznie co najmniej są do przodu żyjąc na koszt chłopaka. nic rozmawiałem o tym z kumplami ale myślę że robią z siebie jeleni :o ja chciałbym uniknąć sytuacji żeby mi się jakaś dziewczyna sprowadziła na chatę bo co będzie płacić czynsz jak może sobie zaoszczędzić :o

Gość Pandzia-Wandzia
z Twojego postu wynika że nie chcesz mieć partnerki bo nie będziesz jej utrzymywał....dość płytkie myślenie, a gdyby ona chciała Cię wykorzystać - myślę że szybko byś się zorientował w jej intencjach. no chyba że trafi Ci się wyjątkowo perfidna sztuka... trochę zaufania do kobiet !!!!!!!!!

Gość dsfhsdfhfdsh
a jakby kiepsko zarabiający facet wprowadził się do mieszkania dziewczyny żeby zaoszczędzić na czynszu? wszyscy by mówili, że ją wykorzystuje i jest menelem jak widać są tu podwójne standardy? :o

No ja tez tak mam ale zupełnie w odwrotna stronę:-D To ja spotykałam takich, co chcieli u mnie pomieszkiwać. Ale to prawda o kobietach co piszesz:) Ale czy w PL maja jakąś szansę na swoje M?:)Ja wątpię.

oj jest tak : ) sa takie kobiety ze niby ucza sie studiuja ale nie maja wiekszych ambicji i co najwazniejsza nie maja przyszłosci bo beda zarabiac 1500zł i co taka ma zrobic? jak wgl znajdzie prace :D wiele by mozna wymieniac przypadków tego typu no ale juz tak jest ze facet ma zarobic i utrzymac rodzine, ale uj z tym byle zeby te dziewczyny zadbały o dom wiecej do szczescia facetowi nie trzeba:D

Gość to skąd facet ma
wiedzieć czy dziewczynie zależy na nim czy na jego mieszkaniu?

Autorze, proponuję wobec tego, żebyś się związał z zaradnym kolegą z pracy. Nikt wam do chuja pana nie każe się tymi żałosnymi kobietami interesować, prawda?

Gość naana
szukaj dziewczyny z odpowiednim stanem posiadania, jaki masz problem?

Gość na tym chlopaku
jestes skapcem sknera :o tyle na ten temat badz sobie sam jak bten palec

Gość sikoreczka23
Sam widzisz Ci samochód kupili rodzice a może kogoś nie stac,albo nie ma takich dzianych rodziców co o tym sądzisz kolego?

Kij ma 2 końce! Dziewczyna jak wprowadza sie do faceta i na nim żeruje, nie jest fair, ale z drugiej strony facet przyjmujący taką dziewczynę do siebei nie traktuje ją jak parnerkę życiową tylko tymczasową, bo kto by chciął się związac z nieporadną dziewuszka, tym samym ta niby cwana dziewucha robi z siebei utrzymanę, dla mnie to brak szacunku dla siebie, ale teraz to powszechne zjawisko :O

Gość 757857858wierny
" szukaj dziewczyny z odpowiednim stanem posiadania, jaki masz problem?" i tak powinno być.

Gość MalinowaKrólowa
Hmm wiesz co, masz dziwne myślenie. Ja mam swoje mieszkanie, firmę, i swój samochód, chociaż mam 22 lata. Na auto zarobiłam sama dzięki firmie, ale mieszkanie kupili mi rodzice. Tobie rodzice kupili auto- jak widzisz o nas też można powiedzieć że jesteśmy niezaradni bo mi kupili mieszkanie a Tobie auto i odwrotnie. Skoro kogoś kocham to mamy wszystko wspólne- więc on korzysta z mojego dobra a ja z jego. Jak kogoś poznasz to po prostu niech się nie wprowadza do Ciebie od razu ale np po dwóch latach- wtedy zobaczysz czy chce CIEBIE czy tylko hotelu.

Normalna dziewczyna woli już mieszkac z rodzicami aniżeli wprowadzać się do chłopaka i być na jego łasce.

Gość sluchaj lepiej kto podbijal do
mnie. taki pewny siebie, wysyłal fotki,,mysle brzydal ale moze wartosciowy.Gadam z nim,a on mieszka z rodzicami,dziecinny do granic mozliwosci,niezaradny,wieczna mina pt"jaki to ja pokrzywdzony i biedny jestem,pociesz mnie" 😴 masakra jednym słowem :D

Gość fdgdfgfdgdf
"Normalna dziewczyna woli już mieszkac z rodzicami aniżeli wprowadzać się do chłopaka i być na jego łasce." no to mamy bardzo mało normalnych dziewczyn w Polsce