Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aannuussiiaakk

dekorator, projektant wnętrz

Polecane posty

Witam :) Mam taki mały problem, otóż jestem w 2 klasie liceum i tak mnie naszło o rozmyślanie o przyszłości, w przyszłym roku będę musiała wybierać uczelnie i zastanawiam się która by była najlepsza. Chciałabym podążać w kierunek dekoratora czy projektanta wnętrz. Myślę tutaj o zagospodarowaniu surowego wnętrza. Mieszkam w Poznaniu i tutaj też rozpatruję studiować Myślałam o Politechnice, jednak z tego co wyczytałam tam studia na kierunku "architektura" kończy się bez żadnego tytułu, a np. na Uniwersytecie Adama Mickiewicza studia na kierunku "gospodarka przestrzenna" kończę z tytułem inżyniera. Czytałam, że dobrym wyjściem byłaby ASP jednak jeszcze nie czuję się na siłach, żeby zdawać kurs z rysunku (cały czas szkolę się w tym temacie), więc myślałam żeby studiować ów kierunek na innej uczelni. Myślałam też o jakichś kursach w szkole policealnej ale to chyba tylko doszkolenie, a nie konkretne wykształcenie prawda? Co by Panie mi poradziły? Co byłoby najlepszym rozwiązaniem? Z góry dziękuję za pomoc :) PS. Wiecie może kto zajmuje się takimi konsultacjami w sprawie pracy, dalszej przyszłości itp.? Chętnie wybrałabym się również na taka rozmowę

Gość Przecież Ty mówisz o kilku
różnych rzeczach. Po politechnice jesteś architektem. Po gospodarce przestrzennej-urbanistą, a po ASP- architektem wnętrz. Dektoratorem zostajesz właśnie po kursach