Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka1

Strasznie mi smutno dziś..

Polecane posty

Gość morelka1

Okropny nastrój mam

Gość a mnie sie nudzi
wiec mam 3 pytania: 1) (wersja na psychologa) - chcesz na ten temat porozmawiac? 2) (wersja na faceta) - co moge zrobic by temu zaradzic? 3) (wersja na babke) - ale przeciez tak schudlas!!!

Gość z saskiej porcelany
Mi też jakoś smutno... A taka ładna pogoda

Gość morelka1
No właśnie ..Piękna pogoda,wcale mnie jakoś nie cieszy.Jeszcze ta samotnośc,tęsknota

Gość morelka1
smutno mi, mam grzybicę pochwy, mój K sie dowiedaział i nie chce mnie juz bzykać :(

Gość a mnie sie nudzi
a mnie sie nadal nudzi...jakby tu jeszcze sprobowac zagaic jakas rozmowe, czy co...moze tak: 1) dawno tu juz mieszkasz? 2) widzialas ostatni film (wstaw odpowiednie)? 3) skad ten smutek na tej slicznej twarzy?

Gość a mnie sie nudzi
grzybica to przeciez problem przejsciowy... bedzie lepiej..

Gość morelka1
:( podszyw

Gość a mnie sie nudzi
zdarza sie...

Gość a mnie sie nudzi
pewnie komus sie nudzi jeszcze bardziej niz mnie ze sie podszywa...

Gość morelka1
Mi tez sie nudzi,plaga smutków mnie dopadła,niech ten dzień sie skończy juz ..moze jutro bedzie lepiej..

Gość morelka1
bawi Cie to?! grzybica to poważna sprawa. weź mi tu nie pisz o podszywach! Facet sie mnie brzydzi a ty sie perfidnie podszywasz!

Gość morelka1
no i mam kandydoze przewodu pokarmowego oraz grzybice stóp, jak grzybica to na całego :O

Gość a mnie sie nudzi
Po pierwsze nie "moze", tylko "na pewno" i wcale nie musisz juz zresetowac dnia. Jeszcze masz pare godzin zeby ten dzien jakos przyjemnie zakonczyc...

Gość a mnie sie nudzi
hmmm...fajnie tak sie rozmawia na pare glosow...dodaje nieco absurdu, tej troche kulawej rozmowie...jak sie jeszcze kto pode mnie podszyje, moze w ogole sie wycofam i bede tylko przygladac :-D

Gość a mnie sie nudzi
aaa idę poczochrać boberka, najlepiej robi na nudę. Paaaaa

Gość morelka1
Nic przyjemnego chyba juz mnie dzis nie spotka.Tak strasznie jest być samej..

Gość morelka1
Troszke jest kulawa,to prawda,ale co zrobic jak nic nie cieszy,a dzis to juz w ogóle

Gość a mnie sie nudzi
To może poczochraj boberka? Od razu Ci się humor poprawi, ja z nudów zawszę tak robie:)

Gość a mnie sie nudzi
Jesli bedziesz tylko myslec ze nic Cie nie spotka i nic nie robic, to faktycznie nic Cie nie spotka...

Gość a mnie sie nudzi
ewentualnie możemy sobie poczochrać boberki nawzajem

Gość a mnie sie nudzi
troche monotematyczne to podszywanie...to moze taka mala podpowiedz dla trolla - jestem facetem wiec zastap wszystkie boberki czyms odpowiednim dla mojej plcii - zobaczysz o ile bedzie zabawniej. Moze jeszcze oprocz grzybicy napisz cos i o chorobach wenerycznych jak pisanie o tym Ci pomaga. Mnie nie zalezy - mam czas - moge byc terapueta i dla oryginalnej (Mor)Elki i dla Ciebie :-D

Gość morelka1
Wiesz ,tak naprawde,to bardzo sie cieszę,ze jesteś i piszesz..do mnie,

Gość a mnie sie nudzi
Tak propo trollowania, to tak sobie mysle, ze takie odjechane wtrety sa bardzo latwe do odkrycia. Ciekaw natomiast jestem czy nasz troll jest na tyle inteligentny, by sam poprowadzil dalej rozmowe kopiujac rowniez i styl i przeslanie. Slowem, szukam Murzyna, ktory np przez nastepne 15 minut bedzie przekonywac morelke ze zycie jest piekne pod moja nieobecnosc :-D Czas start... (ja w tym czasie przejde sie do kuchni)

Gość morelka1
No ładnie,mi tu smutaśno,a Ty konkursiki robisz,

Gość a mnie sie nudzi
Irytacja jest dobra :-D Irytacja oznacza, ze czegos oczekujesz od tego wieczoru badz od tej rozmowy :-D Trudno sie z tobo rozmawia, bo nie dajesz nic o czym mozna by porozmawiac. Ze ladna pogoda - okej, ja tez mam ladna pogode (z tego tez powodu odszedlem na chwile od kompa, by sie soku pomaranczowego napic, bo gorac straszny)...

Gość morelka1
Od wieczoru raczej nie,bardziej od rozmowy,chyba tego potrzebowałam ,ale nie wiedziałam nawet ze ja tu spotkam tzn Ciebie.Toszkę to była udawana irytacja..bo sama byłam ciekawa czy komus sie uda,a moze to nie jestes juz Ty..w każdym razie,ciekawe czemu Tobie sie nudzi..

Gość a mnie sie nudzi
i znowu nic o Tobie, no ok, niech bedzie o mnie... nudzi mi sie, bo jestem jeszcze na urlopie (konczy mi sie w ten piatek), wypoczac juz wypoczalem, a teraz akurat taka godzina, ze na pewne rzeczy za wczesnie na inne za pozno, a jeszcze inne to mi sie nie chce, bo goraco...wiec troche nie wiem co ze soba zrobic

Gość morelka1
Tez mam urlop,i równiez nie wiem co ze soba zrobic,a nudzi to mi sie okropnie,fakt wczoraj na przykład spotkałam sie z przyjaciółką,nawet udany wypad,ale dzis mnie dopadła taka beznadzieja troszkę

Gość morelka1
Chyba nie lubie być sama