Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morelka1

Strasznie mi smutno dziś..

Polecane posty

Gość a mnie sie nudzi
sama w sensie "nie w zwiazku" czy sama w sensie "bez towarzystwa"? Bo jesli chodzi o towarzystwo to ja czesto potrzebuje byc sam. Dla mojego zdrowia psychicznego, bo ciagle towarzystwo to chyba jednak zbyt obciazajace emocjonalnie...

Gość morelka1
w dwóch sensach ,z tym ze tez czasem lubie byc sama,ale czasem mnie to dołuje

Gość a mnie sie nudzi
"czasem sama(...)czasem mnie to doluje" - ech, ciezko sie z toba rozmawia...no dobrze, ale nie bede sie lamal. 2 siostry mam i zwiazane z tym doswiadczenie, to i o niczym, jak trzeba, tez moge sprobowac pogadac :-D ...Internet jest troche niewdziecznym medium, bo w real-u mozna by wspolnie pomilczec albo przytulic i byloby OK. A tak, to od czasu do czasu trzeba cos pisac, chocby to bylo takie "Lore ipsum..." Nie chce, Cie moralna Elu za jezyk ciagnac, ale powoli koncza mi sie tematy i niedlugo moze zapasc cisza. Hmmm...jedyne punkty zaczepienia jakie mi dalas to fakt ze pracujesz (Co robisz jak nie jestes na urlopie?) i ze masz przyjaciolke (Co u niej?/jaka jest? - jak nie o Tobie to moze chociaz o niej porozmawiamy...)

Gość a mnie sie nudzi
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam a orci at odio porta pellentesque. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Mauris ipsum orci, commodo vel gravida sed, imperdiet nec nisl. Nunc eget massa tellus. Quisque id neque nec turpis condimentum sagittis at sed risus. Phasellus aliquam mollis erat sed placerat. Vestibulum sit amet elit at tortor cursus dignissim. Duis dui nisl, hendrerit vel eleifend pellentesque, laoreet sit amet nulla. Nam et metus eget nisl consequat faucibus. Nunc interdum diam in nulla malesuada pharetra.