Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowy szary

pomóżcie..nie wiem co mi jest;/

Polecane posty

Gość kolorowy szary

witajcie. od jakiegoś czasu źle się czuję. mam nagłe uderzenia gorąca, piecze mnie cała górna czesc tułowia, brzuch klatka, rece ,głowa. buzia robi mi sie czerwona i czuje jakby mi sie krew w zyłach gotowała. serce mi bije jak oszalałe, trzese sie jak galareta ale po pewnym czasie mi to mija. oprócz tego nawet kiedy nie mam tych ataków to cały czas ciezko mi sie oddycha. po prosyu mecze sie oddychaniem, ciągle ziewam i nie moge złapać tchu czuje sie jakbym miała jeszcze miejsce w płucach a nie mogła złapać pełnego oddechu. czesto robi mi sie słabo, kreci mi sie w głowie. ogolnie rzecz biorąc...uprzykrza mi to zycie bardzo;/ miałam badania tarczycy- ok, badania tsh i ft4 ok, troche mi wyszły blisko górnej granicy normy tsh ale jeszcze w normie, ekg serca kilka razy- ok, rentgen płuc- ok, spirometria- ok. a ja sie wkurwiam bo nie wiem co mi jest stałam sie przez to płaczliwa, myśle o śmierci, boje sie ze cos mi sie stanie, wpadam powoli w depresje z tego powodu. a lekarze rozkłądaja rece i mowia ze jestem zdrowa. moze ktoś z was miał podobnie?

Gość kolorowy szary
dodam ze mam 19 lat

Gość kolorowy szary
aha, i ostatnio dużo seksu miałam w dupkę, czy to może mieć jakiś wpływ na moj stan zdrowia?

Gość kolorowy szary
no od jakichs dwoch miesiecy?

Gość maaakkk
to jest nerwica, poczytaj soie o tym, możliwa jest również hipochondria. Ogólnie na podłożu psychicznym. Psycholog pomoże, być może skieruje do psychiatry. Też przez to przechodziłam z podobnymi objawami.

Gość kolorowy szary
no ale nerwica moze przyjsc od tak sobie? jezeli nie miałąm wczesniej wiekszych kłopotów ani powodów do stresu?

Gość maaakkk
oj może ja też nie miałam. w sumie u mnie się zaczęło od hipochondrii.

Gość kolorowy szary
i na co byłaś "chora" przy tej hipochondrii?