Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab z damaszkuu

franek 3,64zl, jak tam kredyciarze??

Polecane posty

Gość kebab z damaszkuu

puszczaja zwieracze? heheehe gardzic wami to za malo

Gość tyhujikol96
ok, mam w euro

Gość MNIAMNIUSNE
a musisz mnie ty tez wk....iac?????????????????

Gość ptasiek nastroszony
pogarda to rzecz brzydka. choc dzieki temu ze glodz nastala moze Ci "hrabiowie na kredyt" nauczą się tego , że gardzić to żle! bo już się czuli jakby świat za pałkie chwycili i ciąaąąągnęeeli

Gość ppooppo
a co cieszysz sie z nieszczescia innych glabie? w dzisiejszych czasach niestety nie stac ludzi zeby za gotowke kupic cos wlasnego. NO ALE ZAWSZE LEPIEJ SIEDZIEC W SWOJEJ ZAPYZIALEJ NORZE I CIESZYC SIE Z TEGO ZE INNI MAJA GORZEJ. POLACZKOWO

Gość agnieszkaMD 2175
i żeby tylko tuskomatoł nie ważył się dopłacać im do kredytów z pieniędzy publicznych!

Gość mmartennsss
Jakie tam kurwa nieszczęście ! trzeba myśleć i brać pełną odpowiedzialność za swoje czyny ! Jak ja w latach 90 spłacałem kredyt w dolarach to z zapartym tchem śledziłem kursy przez dwa lat i nikt mi nie pomógł, nikogo to nie interesowało i każdy to miał gdzieś.A dzisiaj rząd zamiast zająć się problemami to chce ściągać z biednych ludzi żeby dać frajerom którzy myśleli że wzbogacą się we frankach..Ten kraj jest popierdolony i za niedługo stąd wyjeżdżam bo nie będę płacił za czyjeś błędy, co za dużo to nie zdrowo kurwa !