Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az wierzyc sie nie chce

OD ROKU NIE UPRAWIAŁAM SEKSU- kto mnie przebije?

Polecane posty

Gość burdelini
nie dlugo roczek stuknie:(

Potrafisz potrafisz, jestes kobietą wiec dla ciebie wystawić gołą dupe przed znajomym czy obcym facetem to to samo co pójście z nim do kina.

:D widze Daniel zawiodles sie na jakiejs i na kazdej odreagowujesz :P tez tak mialam kiedys ;)

Gość trahhhh
2 lata i 9 dni...bez.... bez uczucia nie potrafie..a jakos...zaden w oko mi nie wpadl,,,,.przez ten czas... smutne..bo to przyjemna sprawa..a zycie ucieka...

Autorko zacznij się szmacie jak reszta kobiet a nie robisz tutaj z siebie cnotkę. Co mamy ci pomnik postawić jako jedynej kobiecie na świecie która wytrzymała rok bez penisa w piździe?

fiku miku> to ty ile? ludzie ja czasami mam tak, ze o tym nie mysle, ale bywają dni co chodze niemalze po scianach :O

Gość trahhhh
ja tez ;) ;) ;) albo wiszę na lampie;)

Daniel > w ktorym zdaniu zdrobilam z siebie cnotke? mam prosbe nie wypowiadaj sie wiecej na tym temacie, bo nic tu nie wnosisz :O a z tym pomnikiem to juz przegiąles, ja sie tu nie chwale, ze nie uprawiam seksu tylko zale :P a to roznica :O

Przecież dałem ci rady, zacznij się kurwić bo długo bez fiuta nie pociągniesz. Jeszcze z miesiąc i cie szlag trafi.

wiesz odnosze wrazenie, ze jestes bardziej sfrustrowany ode mnie

Gość trahhhh
męzczyzni nie pojmują ze u kobiet wszystko zaczyna sie "w głowie" i mysle ze rzadko która potrafi podchodzic konsumpcyjnie do sexu..i ze to daje jej satysfakcje i spełninie,,,, jesli facet mnie kreci,cos czuje do niego,,,,to i sex jest nieziemski.,,i mam z tego fun... a tak byle zaliczyc....to mnie osobiscie...nie interesuje taki sport....

To masz błędne wrażenie. Widzisz to nas różni, my nie myślimy cały czas o seksie jak wy. Mamy ciekawsze zajęcia niż dymanie jakiejś suki.

"Mamy ciekawsze zajęcia niż dymanie jakiejś suki." Tak siedzenei an kobiecym forum i wylewanie swoich żali, jakie to kobiety sa złe i niedobre :O

Pomarańczo pierdolisz głupoty jak nie wiem. Właśnie u was wszystko się od pochwy zaczyna. Dla nas mężczyzn przede wszystkim liczy się emocjonalny kontakt, akceptacja, szacunek. A wy wchodzicie w związki z nami tylko dla tego co mamy między nogami.

:D pojechalas mu fiku miku :D

Mam jeszcze dla ciebie drugą rade. Weź sobie wałek do ciasta i zasadź z całęj siły do cipy, aż cie przedziurawi. Gwarantuje ze będziesz mialą spokój na dłuższy czas.

Gość trahhhh
mysle....ze u ciebie akurat to miedzy nogami i to co zwie sie mózgiem...to jedno...żałosne.. no i kotku...jestes dzieciem jakimś a ja dojrzałą kobietą...i wiem co mowie,,,,piszę...sorry..... miałam 1 partnera,kochałam...go...i łaczył nas super sex.. dlatego..nie rzucam sie....na "bele co"

pierdolisz jak potłuczony :O

Gość trahhhh
a wałek zasadź sobie w du**sko poczujesz..ulge bo jestes spięty jakis

Ale w sumie to nawet dobrze ze jesteście tak ograniczone, bo można łątwo wami manipulować. Zrobicie wszystko żeby tylko was przelecieć.

Gość kalarepkowa
wszystko to zrobimy tylko dla kasy...masz jakies ograniczone poglądy i pojęcie o kobietach......