Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiana przez wszystkich

Dlaczego nikt mnie nie rozumie?

Polecane posty

Z partnerem jesteśmy 2,5 roku razem. Dopiero rozmawiamy o ślubie i wspólnym życiu. Jednak oboje mamy takie same poglądy i wi

Gość harmid
ja też nie

posta mi ucięło :(:(:( chodzi o to, że ja chce tylko ślub cywilny w gronie najblizszych, adalsza rodzina(szczególnie ciotki) naciskają na mnie zebym brala koscielny. moje argumenty do nich nie przemawiaja, obraziły sie jak powiedziałam, że cywilny tylko dla rodziców i rodzenstwa. jak mnie jeszcze zdenerwuja to wyjade, wezme slub i wroce juz jako mezatka. najgorsze ze jeszcze nie wiemy z M czy w ogóle wezmiemy slub, a one na kazdej rodzinnej uroczystosci poruszaja ten temat, jakby innych nie miała. Oczywiscie nie omieszkajac zwyzywac mnie od bezboznic i jehowców

Gość joluy
a pierdol ich, twoje życie, twój ślub. po co sie w ogole przejmujesz ciotkami.

wiesz, niby się nie przejmuję ale przykro mi tego słuchać na każdej uroczystości rodzinnej. ja sama jeszcze nie wiem, czy to odpowiedni partner na całe życie a one już nam ślub planują:( w dodatku nawet przy nim się nie powstrzymuja i dokładnie wyliczyły ile wydam na wesele itd. i gdzie je powinnam urzadzic zeby obie stronymiały dobry dojazd:(

Gość chocholize
Ile masz lat? Dziewczyno naucz się olewać takie rzeczy, bo przejmując się wszystkim brukujesz sobie drogę do psychiatryka. W dupie z nimi, masz swój mózg, robisz co chcesz i tyle.

mam 23. ogólnie się nie przejmuje, bo zrobie i tak po swojemu, ale takie słowa bola

Gość chocholize
Bolą? A nie denerwują? Co tu ma boleć? Że ciotka coś biadoli przy obiedzie? Przygadaj jej raz a porządnie, żeby się nie wtrącała itp i więcej się nie odezwie. Jesteś dorosłą dziewczyną i życie powinno już nauczyć Cię posiadania twardej d*** a przede wszystkim nie przejmowania się ;) U mnie też były niemiłe komentarze jak okazało się, że robię wesele na 30 osób. To zapytałam jednej i drugiej cioci ile tysięcy chcą mi dołożyć, żebym zrobiła większe. Więcej się nie odezwały:)

o takim pytaniu nie pomyślałam:) może poskutkuje:)

powiedz ze decyzja o slubie bedzie zalezec od tego jak poradzicie sobie z klopotami impotencjitwojego chlopaka - i czy ma dla ciebie jakas rade w tym zakresie i w ogole jak u niej w zyciu intymnym sie uklada;-)) masz wyjatkowo nigrzeczne i chamskie ciotki, ale rodziny sie nie wybiera;/ skoro one sa niegrzeczne mylse ez tym samym zwalnmiaja ciebie z tego obowiazku