Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam robić? :O

Znalazłam w pokoju syna worek marihuany!

Polecane posty

Myślicie, że jak sobie wypalimy z mężem dzisiaj to dzieciak obrazi się na nas za to?

Gość simsikowa
ale debilka żal

Gość zioło_
jak sie podzielisz z nim paroma buchami to nie bedzie poroblemu

nie ma go, jest na wakacjach do niedzieli. Jaka znowu debilka? Wspomnienia się we mnie odezwały. Aż łezka w oku się zakręciła.

Gość błekitnaśś
worek? taki od ziemiaków? :D

nie, taki typowy jak się zioło kupuje nie ziemniaki. Kupowałeś kiedyś maryśkę?

Gość błekitnaśś
taaa i spuszczałam ja w kiblu dla zabawy na oczach chłopaka...to lepsze niż samo palenie...ten wyraz twarzy hahahaha!

Gość błekitnaśś
marycha śmierdzi jak szczochy lisa...

Gość NiktNIEwiedział
Błękitnaś tylko że towar jest po to by go wykorzystać a nie marnotrawić to bez sensu a niby człowiek istotą rozumną jest:)

Gość błekitnaśś
a kto powiedział że ja go kupuję żeby sie napalic? nie jestem jełopem :p gówna nie palę...a to mój luby kupił i zrobiłam mu niespodziankę...tylko kibel coś chory przez tydzień był potem :(

Gość NiktNIEwiedział
Jak się zesrasz to cuchnie-okrutnie!zapach marihuany jest boski,zresztą co Ty możesz wiedzieć żyjesz w tym swoim mylnym przeświadczeniu to żyj.

Gość błekitnaśś
cuudny to jest zapach ciasteczek zaraz po upieczeniu, a moje gówno w porównaniu z tym "cudem" jak ty to nazywasz to niebo! ale wiem wiem...wypaliłeś sobie mózg i teraz sobie wmawiasz :D z odpadami nie dyskutuję wybacz :P

Gość NiktNIEwiedział
Kolejna pusta lala, która myśli że jej zdanie najważniejsze jest,innych się nie liczy

Gość błekitnaśś
pustą to ty masz głowę nie szanuje punów, alkoholików, dziwek, pedofili i palaczy (oraz ich śmiesznych opinii które są gówno warte, czyli tyle co oni sami :D ). Tacy ludzie nie powinni miec prawa do swoich opinii. he he

Gość NiktNIEwiedział
I nie wyjeżdżaj ze swoimi mądrościami życiowymi moja droga,bo zaczynasz jak moja matka,która myśli podobnie jak większość społeczeństwa,że niby człowiek własnego rozumu nie ma,Ty tu ze swoim zdaniem wyjeżdzasz oziębła panienko,i właśnie jeszcze narzucasz coś co nigdy prawdą nie było. !

A od kiedy zioło śmierdzi? Zapach milion razy lepszy niż papierosy i przynajmniej tak nie szkodzi a więcej frajdy się ma po wypaleniu. Zresztą jeżeli uważasz, że marihuana śmierdzi to nigdy z nią do czynienia nie miałaś albo ktoś cie zrobił w balona i co innego do worka wsypał.

Gość NiktNIEwiedział
Odpowiadałem na temat do autorki no ale ale...dziwna jesteś to Ty może nie powinnaś mieć zdania? Używki-zguba ludzkości kto to wymyślił? - ktoś kto nie powinnien mieć własnego zdania? Każdy może mieć swoje ostatnie słowo w tym dziwnym świecie.A skoro Tys taka wszechwiedząca to idź do rządu-tam będziesz pasować-mówiąc: -nie macie zdania!

Gość błekitnaśś
człowiek ma rozum ale wiekszośc go nie używa. te osoby które wymieniłam nie uzywają rozumu ;) ale rozumiem że czujesz sie urażony więc już nie będe cię obrażac...chłopcze

Gość majka...1
:D:D:D

Gość NiktNIEwiedział
Przepraszam dziewczynko lecz oczywiście wszystko zależy jak to ujmiesz,pamiętaj że jesteś tylko człowiekiem:-*pozdrawiam

Gość pddddddddddddddddssaaawq
gimalert