Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajakasama

jaki wózek

Polecane posty

Gość takajakasama

Witajcie kobietki To moja druga ciąża, pierwszą poroniłam. Obecnie 26 tydzień. Zaczynam rozglądać się pomału za wózkiem. Może Wy macie w tym większe doświadczenie. Interesują mnie te wózki: 1. wózek 2 w 1 emjot- freelander 2. wózek dwu funkcyjny implast driver 4xl 3. wózek combo 4. wózek king raf-pol Nie wiem na który mam się zdecydować, który będzie najlepszy w prowadzeniu, który ma lepsze amortyzatory, w którym lepiej zmienia się koło jeśli coś się stanie. Proszę o opinie.

Gość ania852741
nie miałam żadngo z tych wózków, ale zwróć uwage żeby przednie koła byy skrętne i wybierz ten co najmniej waży, to tak z praktyki :)

Gość rencznik
najlepiej taczka taka co na budowie maja

ten co najmniej wazy? wozek ma byc przydatny dziecku a nie tobie. pompowane kola ktore wiele zamortyzuja to jednak waza. duza gondola czy siedlisko dla jego wygody tez bedzie wazyc. zgadzam sie skretne kola przednie, przekladane siedlisko to warzne. ja mam bebecar stylo at - zadowolenie 90%za wzgl. przednie kola skretne tylko 45stop.

Gość mama nowa...
jedo bartatina classic :) polecam jestem bardzo zadowolona :) nie polecam skretnych kół - nadaja sie tylko na prostych drogach - czyli np. w supermarketach ...