Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskja

Kobiety w jakim wieku mialyscie pierwszy raz?

Polecane posty

Gość jaskja

Jakie to uczucie....

Gość Kamilka_Mloda
Pielwsy laz miałam jak mnie tata wzioł na psaelk...jechałam we wuzecku, tata mnie popychał as w końcu dojechaliśmy do takiego wielkiego sklepu i tam, we środku mi tata kupil wate cukrowom.

Gość jaskja
a co mnie to obchodzi :/ czytac nie umiesz

Gość fgfgfffffffffffff
18

Gość Alter Ego Noxelii
19

Gość jaskja
ooo szybko :) ja to jakas dziwna jestem mam 23 i nic.... ale boje sie wpadkiii....

Gość summer_fun
Miałam 22 lata :) Jeśli chodzi o uczucie to dla mnie było bardzo przyjemne, ale ja się niechcący pozbylam błony w inny sposób :O

Gość jaskja
tabetki odpadaja, Wy dziewczyny na pierwszy raz gumka? haha ja sie blony pozbylam jak sie masturbowalam :D

Gość jjjjjj92
a w jaki sposób? ja chyba tez juz nie mialam blony przy 1 razie, nie bylo krwi ani bólu..

Ha! i przy okazji sobie uświadomiłam, ze to było 20 lat temu :D niemal dokładnie!

Gość summer_fun
Podczas okresu gdy pierwszy raz użyłam tamponów, wzięłam największy rozmiar. Wszedł ciężo, ale sądzę, ze jeszcze wtedy nic sie nie stało, ale jak go wyjmowałam to bolało okropnie, jakieś 15 minut się z tym męczyłam. No i tak to się stało

Mam pytanie korzystając z tego tematu. Zwłaszcza do tych co bzykały się jeszcze przed 18 rokiem życia. Gdzie to miało miejsce? Samochód? Hotel? Jak i z czyjej inicjatywy do tego doszło? I najważniejsze; ile lat był wasz partner od was starszy?

Ja w wieku 15 lat i przeżyłam go z chłopakiem z którym byłam już rok, z którym znałam się 5, Jestem z nim do teraz, we wrześniu mija 4 lata związku :) U niego w domu, elegancko w lóżeczku... tak jakoś wyszło.. Ja wiem brzmi to strasznie, 15 lat.. ale cóż poradzę...

W dzień czy w nocy? W czyim domu? Gdzie byli w tym czasie rodzice?

Gość summer_fun
Sądząc po bólu jaki przyżywałam z tamponem to pierwszy raz z błoną byłby okropny. No cóż, coś za coś, w końcu to tylko kawałek błony śluzowej. Wypadki się zdarzają :)

lunka no to musiał być szybki numerek, skoro nie wiedzieliście kiedy wrócą. :P Żeby temat był ciekawszy, oprócz poprzednich pytań skrótowo opiszcie jak to mniej więcej wyglądało.

a co to jakieś przesłuchanie... obie strony tego chciały... zakochane w sobie... nie rozumiem Twojej dociekliwości... Rodzice... hmm nie pamiętam na jakiś wyjazd pojechali... Pewnie masz córkę mniej wiecej w tym wieku... strzeż się.. ;pp

To jest forum erotyczne, więc jak ktoś napisze coś więcej to nie pójdzie do więzienia :P A chętnie poczytam jak teraz młodzież się bawi w te klocki. A jaja bym wyrwał jakby ktoś pukał moją córkę w wieku lat 15-16. 20 lat to wiek optymalny, 18 lat to narazie oswajanie się z pełnoletnością.