Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskja

Kobiety w jakim wieku mialyscie pierwszy raz?

Polecane posty

Tak się zastanawiam ...tak się wielce oburzasz... A co z tymi dziewczynkami które uprawiają seks w wieku 11-13 lat i rodzą dzieci... o krajach afrykańskich na przykład... Chyba że mówimy tylko o tym co się dzieje w Polsce?

Gość popieram Beliara
Nie da się porównać biednych krajów afrykańskich do Polski, bez przesady...

No już nie szukajmy tak dalekich porównań. Afryka to afryka. Niby wszyscy jesteśmy zwierzętami, tyle tylko że murzyni jedyne co mają z nami wspólnego to gatunek. Oni są jacyś dziwni. Lepiej porozmawiajmy o tym co dzieje sie w Polsce.

W Polsce się dzieje tak, ze Kościół wszystkiego zabrania, szkoła nie nadąża i nie ma pomysłu na edukację seksualną, a młodzież czerpie przykład z internetu i mamy to, co mamy :P Jak często i kiedy ostatni raz rozmawialiście ze swoimi rodzicami na jakiś temat zahaczający o seks?

Ja do tej pory mam opory przed taką rozmową. Bardzo dobrze udało mi się wmówić swoim starym że jestem aseksulany.

Nie chodzi mi o biedne kraje afrykańskie :) Ale dobrze dobrze... Ja powiem tyle może współżycie rozpoczęte przed 17 a nawet 16 rokiem życia może nie jest dobrym pomysłem... ale naprawdę nic nie mam do 17nastki która współżyje dobrze się zabezpieczając... I nawet jeśli przyszła by do nie 15 letni córka.. i chciała rozpocząć życie seksualne, to wezmę ją do ginekologa któy przepisz jej odpowiednie tabletki... bo i tak czy tak to zrobi czy z moja wiedzą czy nie... ale masie zabezpieczyć... Wszyscy współżyją, zaczynają wcześniej czy później, taka nasza natura... i tego nie zmienicie..

Nie zamierzam nic zmieniać, jednak też nie muszę w tym uczestniczyć. Przynajmniej nie teraz.

Mam rodzeństwo. Znacznie młodsze. Jasna sprawa że nie gadam z nimi o tym.

Nie wiem kiedy miałbym przeżyć swój pierwszy raz. Nie mam pojęcia.

Hmm Młodzi ale niby kiedyś mógł byś z nimi pogadać..bo na ten czas utworzyłeś sobie swoją teorię, a z praktyki nic nie wiesz... Kurdę chyba już mi się nudzi ta dyskusja... :(

Gość tralitralalalala
18 i uwazam ze za wczesnie, teraz mam 24

Gość hkkkkkk
20 lat, w pierwsza rocznice spotykania się; a miejsce nietypowe-pokój w akademiku-akurat mielismy cały dla siebie:)bylo super nigdy tego nie zapomne. Do tej pory jesteśmy razem

Straciłam dziewictwo mając 17.5 roku. I nie rozumiem w tym temacie tego, że są pewne osoby, które wyrzucają innym, że "osiemnascie za wcześnie, a co jakby zakończyło to się wpadką, 16 jeszcze gorzej". Ja wszystko rozumiem! Ale zachowujcie się tolerancyjnie. Uprawiając seks trzeba być odpowiedzialnym i tak też było w przypadku forumowiczek, nie rozumiem Twoich wypowiedzi Beliar. Oceniasz wszystkie dziewczyny 'pod jedno kopyto'. Żadna tu się nie puściła, nie nawaliła, nie została "rozepchana na dyskotece". Po prostu ludzie się zakochują, dojrzewają i zaczynają uprawiać seks. Normalny objaw. Uważam, że 18 lat to wcale nie mało, zdarzają się przypadki jak u jednej z dziewczyn, że zaczęła uprawiać miłość w wieku lat 15, ale zrobiła to z osobą, którą KOCHA. Gdyby z chłopakiem nie była to mógłbyś się czepić, jednak sorry nie masz czego i jeśli ktoś ma z kim tracić dziewictwo z głową to to robi. Kocham swojego faceta, kochałam go jak zaczeliśmy się kochać i cały czas uczymy się siebie nawzajem. Pod każdym względem. Wyobraź sobie, że masz dziewczynę od dłuższego czasu, codzienne schadzki, pocałunki.. samo by przyszła chęć współżycia. Zresztą dzieckiem nie jesteś. Nigdzie nie jest powiedziane, że zaczynając uprawiać seks należy mieć z 25 lat i stałą pracę. Są różni ludzie, do tego różnią się swoją seksualnością. Trzeba po prostu się zabezpieczyć i nie robić tego z przypadkowymi osobami.

Gość innocencex3
pierwszy raz? w wieku 15 lat ;)