Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowa_34

Możliwa przyajźń z facetem przez gadu?

Polecane posty

Gość asdoaseu324
słuchaj groszkowa a czemu nie chciałabys kiedys w przyszlosci sie z nim spotkać? choćby w obecnosci męża, może on nadaje sie na przyjaciela rowniez w realu:)

Gość dogroszkowej
gdyby pisał do Ciebie zdrowy i wysportowany singiel, czy wtedy też skłaniałabyś się ku takim refleksjom?

Gość dogroszkowej
ja myslę, że Ty szukałaś czegoś innego a tu zonk

Gość groszkowa_34
tak, też bym miała takie refleksje by nie liczył na coś więcej.... nie chciałąbym by ktos się zaangazował z związek, który nie ma szans, dlatego od początku jasno pisalam,że mam męża, dzieci i tylko pisanie wchodzi w grę... Wiem,że jemu zalezy na tym samym, czyli pisaniu, bo wczesniej kiedys pisałam z innym chłopakiem, zdrowym całkiem, tez mu od początku pisałam,że się nie umówię i on po kilku dniach przestał się odzywać, widać czego innego, nie samego koleżenstwa szukal...Dlatego skoro z tym pisze 8 mc myślę,że jest w porządku,że naprawde na koleżenstwioe, przyjazni mu zalezy... nie myślę o spotkaniu, nie wiem, może kiedyś, może spotkamy się niepsodziewanie na ulicy, bo on w moim miescie ma rodzine, bywa czasem, ale wlasnie nie spotkalismy sie nigdy

Gość asdoaseu324
"dogroszkowej" mysle ze przesadzasz, daj spokój groszkowej, a Tobie groszkowa powiem, żebyś dała temu szanse skoro czujesz że on nie oczekuje niczego więcej:)

Gość groszkowa_34
"dogroszkowej" a czego niby wg Ciebie szukałam??? szukałam właśnie czystej przyjaźni, koleżenstwa, wymiany zdan i to mam, ale czasem też nie wiem co myślec jak on coś pyta o seks z mężem, że nie było mnie na gadu bo pewnie z mężem wieczor spędzalam i seks był, czy coś w tym stylu, trochę mnie takie słowa zaskakują, zastanawiają...

Gość dogroszkowej
nadal nie wiem jaki masz z tym problem, miłej nocy:)

Gość piżamkaaaa
a ja rozumię te obawy co może ma groszkowa... bo sama mam podobnie jak mnie moj znajomy pyta o kolor pizamki, czy po kąpieli jestem, czy on się mną nie podnieca, po co mu te informacje....

Gość dogroszkowej
"że nie było mnie na gadu bo pewnie z mężem wieczor spędzalam i seks był" skoro takie teksty były to przepraszam widocznie nie uważnie czytałem, w takim razie po co pisać z idiotą?

Gość asdoaseu324
rozumiem, że bywa to dla Ciebie trochę krępujące jak on tak mówi bo wiesz że pewnie on pragnie seksu, miłosci a nie ma i zapewne zarzuca sobie, że to pewnie przez to że jest niepełnosprawny. Troche to przykre, ale powinnas go pocieszac i pobudzac do działania żeby wyszedł do ludzi bo niepełnosprawnosc nie przeszkadza w milosci a marudzenie w niczym nie pomoże i tak za kazdym razem mu mówić. Uciekam tez pa

Gość groszkowa_34
też zaraz uciekam spać, dziękuję za wpisy :-) no ja mu co jakiś czas pisze, by wychodzil, szukal, by zaangażowal się w pisanie też z kimś z kim się umówi, ma sznasę na związek... podsuwałam pomysly jak, gdzie kogoś poznać... ale on nie widzi szansy na poznanie kogoś, ma problemy z poruszaniem się, do tego wady wymowy z tego co pisal, nie wiem bo nigdy z nim nie rozmawiałam np przez telefon, może dlatego szuka przyjaźni pisząc, bo mu tak łatwiej. chciałby kogoś mieć, ale jakoś od paru lat jest sam....

Gość dogroszkowej
"ma problemy z poruszaniem się, do tego wady wymowy z tego co pisal" to nie są jego największe problemy, wątpię czy byłby w stanie zbudować normalne relacje z płcią przeciwną

Gość groszkowa_34
"dogroszkowej" - nie zawsze jak mnie nie ma na gadu to on o ten seks pyta czy coś... ale czasem, rzadko w sumie, ale kiedyś mu napisałam,że przecież to normalne skoro mam męża, kocham go to i seks z nim uprawiam... że mam inne obowiązki też przydzieciach, w domu i nieraz nie ma mnie wlasnie na gadu... Nie bralam go nigdy za idiotę, bo znowu nie pyta o to ciągle, czesto, niemniej jednak nie wiem co o tym mysleć

Gość asdoaseu324
wiec spoczywa na Tobie ciężar, jesli zerwiesz z nim kontakt on jak domniemam będzie cierpiał, może nie że sie zakochał czy coś takiego, ale dlatego że miał bliska osobe z ktora mogl porozmawiac o wszystkim i o niczym i nagle to sie skonczylo i to bez powodu

Gość groszkowa_34
Nie wiem czy byłby w stanie relacje z kobietą sobie zbudować, wiem że chcialby mieć jakąś, ale mu to nie wychodzi (pisal,że głownie z racji swoich niepelnosprawności) czasem próbowal się umawiać, ale po 1 spotkaniu już żadna go nie chciala, jest też małomówny, niesmiały, do mnie pisze też po 1- 2 zdania, ja coś odpisuję i jakoś rozmowa się kleci, ale głownie dzięki mnie, jak mu pisze co u mnie, czy on pisze jak dzien spedzil...

Gość groszkowa_34
no wlasnie często rozmwaiamy "o wszytskim i o niczym", wiem,że on na te rozmwy czeka, jak jechalam na urlop pisal,z e bedzie mu brakowac rozmow ze mna na gg.... czasem piszemy pare zdan i zajmujemy sie czyms innym w necie i po chwoili znowu cos, bo nieraz zracji jego niesmialosci ja tez nie wiem co mam z nim pisac i tak sobie razem "pomilczymy"

Gość asdoaseu324
zatem skoro nie sprawia Ci to problemu nie zabieraj mu tej przyjemności rozmawiania, może to rzeczywiscie jedyne co ma

Gość groszkowa_34
on mieszka z rodzicami, pracuje w sumie w domu dorywczo bo ma rente na niepelnosprawnosc, na stale (po wypadku z dziecinstwa) i głowny jego świat to rodzice, siostra i jej rodzina oraz gg ze mną. z innymi osobami gg sporadycznie, sam mi pisal,że ze mną najczęsciej, że ze mna czeka na te rozmowy,że fajnie mu sie ze mna pisze (bo ja chyba gadula jestm i tematy wynajduje, podtrzymuje, bo zinnymi malomownymi osobami podejrzwewam ze pisanie samo sie konczy) i daletgo tez nie chcialabym konczyc tej znajomosci, bo by moze świat poniekąd runąl...

Gość dogroszkowej
no właśnie, skoro to nie jest problem to pisz z nim

Gość asdoaseu324
też mam takie zdanie jak Ty, uciekam juz teraz naprawdę jak zaśpię do pracy to postrasze Cię w nocy w śnie ;) bądź tego pewna, dobranoc i trzymaj się cieplutko

Gość groszkowa_34
dobranoc Wam, dzięki :-) Zajrzę tu jeszcze kiedyś....

Gość asdoaseu324
do nastepnego napisania :)

Fajnie mieć takiego znajomego, dla niego też perwnie taka znajomość, pisanie z Tobą jest "bezcenne". Czasem fajnie, łatwiej się komuś "wygadać" pisząc, prościej, czasem łatwiej zapytać o radę kogoś kogo się nie zna, a już tym bardziej płeć przeciwną... Więc życzę powodzenia w dalszym pisaniu i nie widzę w tym nic złego :-)

Gość groszkowa_34
wypowie się ktoś jeszcze?

Gość groszkowa_34
Kuciapa mnie swędzi a mąż ma małego.

To ja może dodam. Mam kilku znajomych internetowych, w tym jednego od niemal 5 lat. Nie nazwałabym tego przyjaźnią, zwykła znajomość, ludzie rozmawiający raz na jakiś czas, czasami z przerwami kilku miesięcy. No, ale znamy się, sporo o sobie wiemy i miło się rozmawia, przy czym nigdy nie było żadnych wzmianek o czymś więcej niż zwykłe kolezenstwo.

Gość ereredffgfgf
groszkowa_34------------> na co on choruje?

Gość groszkowa_34
podszywom dziękuję :-) nie szukam niczego więcej niż koleżeństwo. po wypadku ma problemyy z poruszaniem się i jak pisał wadę wymowy

Gość weronika_24
Ja przeżyłam taką przyjaźń, można też nazwać to " miłością". Przynajmniej tak wtedy mi się to wydawało. Rozmawialiśmy ze sobą 3 lata, bardzo wciągnęłam się w tą znajomość. Wiedzieliśmy o sobie wszystko. Wydawał się być idealnie stworzony dla mnie. Wciągnęłam się do tego stopnia w tą znajomość, że każdego spotkanego faceta porównywałam z nim. Z czasem jednak życie wirtualnym światem okazało się być zbyt trudne. Zaczęłam się męczyć, w pewien sposób raniła mnie ta sytuacja. Nie mogliśmy być razem, wtedy. Nie miałam odwagi się z nim spotkać. Ani razu się z nim nie spotkałam, chociaż dzielą nas zaledwie dwie godziny drogi. Miałam jedynie jego zdjęcia i te rozmowy, które pomagały przetrwać trudne chwile, Był mi tak bliski, a jednocześnie tak daleki. Dziś mieszkam w jego mieście, gdzie studiuję również. Ostatnio spotkałam go na imprezie z klubie. Nawet mnie nie poznał. Minęliśmy się jakbyśmy się nie znali. Zupełnie obce, nic nieznaczące dla siebie osoby...

Gość Marcin84ww
Niemożliwa,wszystkie jesteście durne.