Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszkowa_34

Możliwa przyajźń z facetem przez gadu?

Polecane posty

Gość wery vera
" Możliwa przyajźń z facetem przez gadu? " nie bardzo..:( Facet jeszcze dluzej wytrzyma ale kobieta albo sie za bardzo wciagnie albo chce sie spotkac.

Gość do weronika_24
Czemu cię nie poznał w klubie , Nie mogłaś sama zagadać ?

Gość do weronika_24
?

Gość nie,jest
.

Gość groszkowa_34
jem kupe

Gość z niepłnosprawnym jest możliwa
bo nie jest dla ciebie obiektem seksualnym

Gość przecież ludxzie niepełnospraw
niepełnosprawni też mają rodziny, dzieci, żyja w zwiazkach, nawet jak poruszają sie o kulach czy na wózku, wiec chyba nie o to chodzi, czy ktoś jest obiektem seksu;lanym czy nie, a od podejscia. moja kuzynka od lat młodzieńczych koleguje sie z chlopakiem, spotykaja sie czasem jako kumple, dzwonia, radza sobie, kiedys byli razem w gorach itp, jako para przyjaciol, znjaomych, bez seksu, jedynei jakis buziak przyjacielski. teraz on sie ozenil to zona zazdrosna i juz kumpelstwo zanika, ale byla mozliwa taka moze nie przyjazn a kolezenstwo, bez podtekstow seksulanych miedzy plcia przeciwna. jak tobie groszkowa zalezy na mezu, dzieciach to ja rozumiem, ze nie jestes nim jako facetem zainteresowana, atylko kolega z gadu do pisania

Gość yswydge
Pewnie, ze jest mozliwa taka przyjazn i dlaczego nie ma z nim pisac dzien w dzien? Moga sie za jakis czas tez spotkac i to juz nie bedzie przyjazn czysto wirtualna. Powodzenia.

Gość przecież ludxzie niepełnospraw
no właśnie, a skoro oboje wiedzą ze romansu z tego nie bedzie, a mimo to piszą do siebie to znaczy ze oboje wiedza ze to tylko kumpelstwo. nieraz fajnie sie tak z kims kolegowac, moze ta przyjzn czy kolezenstwo wlasnie ma szanse trwa i trwac bo czesto jak ytu ktos wczesniej pisal fdaceci konczyli takie gadu gadu jak poznawali dziewczyny, czy zenili sie, a tu w tej sytuacji skoro on jest sam, nie widzi szansy na zanalzezienie zony, dziewczyny to tym bardziej moze trwac dlugo, dlugo, dlugo....powodzenia zycze. to tez dobrze o tobie groszkowa swiadczy ze postawilas psrawe jasno ze tylko pisanie, ze jako kolega, bo masz rodzibne, nie zwodzisz go, nie dajesz mu nadziej, pisz mu wlasnie o mezu, dzieciach by widzial ze rodzina jest dla ciebie wazna bardzo... o nim tez dobrze swiadczy ze chce poisac mimo iz wie ze masz rodzine, ze nie planujesz z niim spotkac sie, wiec widocznie tez mu zalezy na pisaniu, takiej czysto kolezenskiej znajpomosci

jeśli istnieje to znaczy że jest możliwa. tylko niech cie nie kusi spotkanie.

Gość yswydge
Jak sobie pomagacie nawzajem, zwierzacie to dlaczego nie ma byc mozliwa?

Gość aleksandria123
super ze tacy ludzie istnieja ze zalezy im na pisaniu, kolezenstweie, ze to sie utrzymalo 8 mc i ma szanse dalej trwac a dlaczego ma sie nie kussic na spotkanie znim kiedys???

ponieważ ma męża i 2 dzieci. nie ważne że on jest niepełnosprawny. w osobie której się zakochujemy znikają wady. a jeśli dużo z nim rozmawia to dlaczego miałaby się nie zakochać ?

Gość groszkowa_34
dziękuję za wpisy. cieszę się,że są osoby, które mnie rozumieją. na spotkaniu mi niezależy, też jestem nawet osobą nieśmiałą, pisze mi się łatwiej niż rozmawia, dlatego nawet nie wiedziałabym jak się zachować, co mówić na takim spotkaniu. wcale nie myślę o spotkaniu. wystarcza mi pisanie.

Gość groszkowa_34
ktoś się przyjaźnio z płcią odmienną, pisze na gg, koleguje???

Gość Marcin84ww
Nie tepa pipo.

Gość weronika_24
Nie jest możliwa u kobiet.

Gość dobrze gadasz,baby nie umieja
kumplowac sie przez neta,albo to sie za bardzo wciagna,potem mysla,sa zazdrosne,mecza sie,To co pisala weronika, dokladnie o to chodzi,a ten link z "wandela" to masakra. :]

Gość czego ty chcesz od inwalidy
??

Gość olka555
a potem ..., tez tak miałam , gadu , gadu przez gg, potem sms , teraz bardzo czeste , rozmowy tel. a teraz wzmianki o jakims spotkaniu aha .. jestesmy w związkach;-) groszkowa wiec nie pisz , ze to nic takiego , tylko przyjazn , to wciąga , ani sie nie obejrzysz jak bedziesz siedziała w tym po uszy

Gość olka555
tego nie da sie tak przerwać a wirz mi , mielismy nieraz dłuuugie przerwy w kontakcie i co?? zawsze ktos z kims nawiązywał kontakt i ten kontakt robi sie bardziej bliski , intymny , prawdipodobnie ja wiem takie rzeczy , o których jego kobieta nie ma pojęcia trudno jest sie z tego wyplątac

Gość baby to uje
jesteś w związku to niejest w porządku że gadasz innemu wszystko.

Gość baby to uje
nie jest

Gość olka555
wszystkiego na pewno mu nie mówie , wiele tajemnic zachowuje dla siebie

Gość baby to uje
on jest w związku a ty się wpieprzasz , albo jemu się nie układa to gada z nudów z panienką z neta.

Gość olka555
ja sie mu nie wpiepszam, to on mnie znalazł teraz to juz głownie kontakt tel. przez gg juz nie

Gość po grochu pierdzi
Wszystkie jestescie popieprzone,facet chce zawsze poruchac durne cipy.

Gość groszkowa_34
Jestem stara dupa i co ?

Gość wandeIa
jestem stara po 40