Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dulcymea29

prosze wypowedzcie sie

Polecane posty

sluchajcie dzis rano do naszego domu zadzwonila do domofonu jakas pani Ania moj facet slyszal jak rozmawiam i wiedzial ze ja wposcilam do klatki zaskoczyla mnie jego reakcja otworzyl drzwi ubral buty i wyszedl na klatke i przymnal drzwi czekajac na te osobe ja stalam w przedpokoju zdziwiona tym zachowaniem...... okazalo sie jednak ze to starsza pani ktora pomylila numery mieszkan ale dalo mi to do myslenia dziwne zachowanie nby byl zdziwiony ale po co wychodzic na klatke?

Gość Pomarańczowa Zdzirka
podejrzewam ,że jest on gerontofilem.

Hmm no ja na pewno tez bym była żdziwiona i znając mnie bym snuła podejrzenia... bo jestem niestety ale mało ufną osobą... i pierwsze co bym zrobiła to bym się zapytała czemu sie tak zachował i bym specjalnie powiedziała że pewnie ma jakąś drugo o imieniu Ania i się wystraszył że to może Ona.. ;) ale ja to ja ;p

Gość gklmhj
o koorwa dulcymeaa powrocila:D rozwiazalas juz swoje problemy telefoniczne? nie wysylasz juz 100.000 sms dziennie do swojego gacha :D

Gość setka.
to prowokatorka albo wariatka nie dajcie sie nabrac zobaczcie ile juz ma tematow zalozonych na koncie

zazartowalam co tak szybko wyszedl na klatke i po co wogole wychodzil to sie usmiechnal i cos zazartowal staram sie ufac ale to zwyczajnie dziwne dla mnie zachowanie

powiedziala ze jakas pani Ania to szybko buty ubral i wyszedl mamy dziwnych sasiadow jest jedna taka pani ktora z kazda pierdola przylazi bo jej drzwi skrzypia bo spluczke mamy za glosna nie wiem moze byl zdziowony i nie chcial kogos obcego wpuszcac do domu w sumie kiedys tez jakas babka z jakimis rachunkami przyszla to tez wyszedl na klatke hmm

"Kochana kafeterio zauważyłam że mój facet od pewnego czasu podciera się lewą ręką, czy to powód do niepokoju, czy to znaczy że ma kochankę w Zabrzu?" ;) Tak się rodzą obsesje!