Jedyna i oddana fanka Proszka 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar kane 0 Napisano Sierpień 3, 2011 tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Wreszcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedyna i oddana fanka Proszka 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Phi! Myślałam, że moje uczucie do ciebie jest odwzajemnione, tymczasem ty się cieszysz z mojego nieszczęścia! Prawdziwa sucz z ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 3, 2011 No cóż, przecież wkońcu to ja zgłaszałam Cię do moderacji Do kiedy ten ban? Zaleczymy reny ziółkami zaraz zaparze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedyna i oddana fanka Proszka 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Do piątku. Nie martw się kochana, niedługo wrócę, tymczasem w zemście za to, że zakpiłaś z mej życiowej tragedii założę podobny nick do twojego. I zacznie się na nowo polka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skro dostalas bana to Napisano Sierpień 3, 2011 moze poszukaj szczescia na innym forum moze na : wszystkie dzieci nasz sa - nawet dałny":o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedyna i oddana fanka Proszka 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Analfabetka chciała mi dowalić. Weź kup sobie słownik biedaczko. Póki co sram ci do ryja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Czekam, od dzisiaj wymyślam riposty To jak z tymi ziółkami?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skro dostalas bana to Napisano Sierpień 3, 2011 o analu to sobie mozesz pomarzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach