Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blowwww

PRAWDZIWI przegrańcy...

Polecane posty

niedziel, własnie ja jego chciałam w wampa przemienić, byłby idealnym materiałem. hipnotyzujący i zimny.

Boże... właśnie ogarnęła mnie przerażająca wizja mojego samobójstwa. Znając życie to jak będę się chciał rzucić pod pociąg to akurat wybiorę zamknięty tor, powiesić... albo się lina urwie albo gałąź złamie... podciąć żyły... pewnie nie trafię w żyłę, po lekach pewnie bym się tylko zrzygał, po nasennych pospał z 24h i się obudził... straszne to :(

niedziel, moze na "raz, dwa, trzy" strzelimy sobie we łby ? :classic_cool:

widzialam wczoraj fragment tego programu "smierc na 1000 sposobów" czy jakoś tak. Baba zrobila sobie silikony, lekarz użył chujowych wkładek, nieszczęśnica nie świadoma jeszcze niczego, wsiadła w samolot, aby "rozpocząć nowe życie" . Pech chciał, że im samolot wyżej się unosił tym jej cycki robiły się bardziej monstrualne, po czym zwyczajnie pękły i rozpiertoliło ją po całym samolocie :classic_cool: ale facet krzyczący "ona ma bombe w cyckach, wszyscy zginiemy" rozyebal mnie całkowicie :D

jedyne co ustaliłam w moim życiu do tej pory to, że zrobię warzywną sałatę na jutro do pracy.

El_ zatem witamy w gronie przegrańców Kultura, ja tam kroje wszystkie warzywa jakie mam w lodówce wewalam do pojemnika i polewam jakąś białą cieczą, pochodzenia nieznanego ( :O ) ot, cała tajemnica mojej sałaty.

Gość ej noooooooooo
co w koncu z tym proszkiem?juz sie potracilem... to w koncu afera proszkowa niewazna czy jak?

niedziel, wiem, warzywa tracą w takiej temp wszystkie wartosci odżywcze. Kultura, spierdalacza znam, dobry kawałek, na zakończenie imprezy. Ta biala ciecz ma czosnkowy smak, wiec mi jak najbardziej smakuje. Pizda byłaby ze mnie, a nie wampir :(