Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inna milosc

"przyjaciółka"

Polecane posty

Znamy się 7 lat, co prawda róznica wieku 20 lat ale zawsze traktowalam ja jako swojego najlepszego przyjaciela. Tyle razem przezylysmy, tyle wspomnien, niespodzianek, bylam z nia zawsze we wszystkich trydnych chwilach wspieralam i bylam oparciem. Myslalam ze to jest powazne i ze cos dla niej znacze. A dzisiaj czego sie dowiaduje? Że wychodzi za mąż za miesiac czasu, widziałysmy sie jakies 2 tygodnie temu i nic mi o tym nie powiedziała juz nie mówiąc nawet o zaproszeniu. Czuje sie zdradzona i oszukana, Co robić? Jak na to reagowac?

Powiedz, że jest Ci przykro i myślałaś, że skoro się przyjaźnicie to poinformuje Cię o takich zmianach w życiu.

Gość eqa
nie wiem czemu, ale nie wierzę w przyjaźń pomiędzy kobietami, po prostu nie wierzę

pomiedzy kobietami nie wierzysz? a co moze wierzysz pomiedzy kobieta a mezczyzna? bo to to jest dopiero nierealne

Gość eqa
własnie tak, mam dwoch przyjaciół męzczyzn i moze to wydaje sie takie dziwne, ale to pozory

Gość moze to ma byc cichy slub
i swojej rodzinie tez dopiero teraz powiedzila? Moze nie chcala zapeszac? - bo mloda chyba nie jest.

Gość moze to ma byc cichy slub
moze tylko co zapisala się w urzędzie, a nie byla przedtem pewna, co z tego wyjdzie?

z tego co sie dowiedzialam ma byc 400 osob ale wiadomo ze raczej tyle nie bedzie, na pogrzebie jej taty bylo 300 osob, na tym pogrzebie bylam jedna z glownych osob ktore najbardziej pomogly( wiadomo podowanie do stolu, gotowanie , sprzatanie) A teraz nagle co? Nie mam pojecia o co chodzi? Poczekac? Czy jej zapytac wprost?

Fałszywa i tyle Cios w plecy dostałaś, ale musisz się podnieść i iść dalej nie poświęcając takim osobom zbyt wiele uwagi, powiedz jej tylko jak bardzo sie zawiodłaś/jak wielką suką jest i tyle

Gość ttrryt
ale co?? podkochiwalas sie w niej a ona za mąż wychodzi tak?? i dlatego czujesz sie zraniona głownie tym ze sie chajta z facetem?????

a ty co nie czaisz? to jest slub ktory i tak jest w dosc poznym wieku, nie jakies kupno chomika, to chyba jest powazna sprawa ktora zmienia wiele w jej zyciu. I co nie mialam prawa o tym wiedziec? Wykorzystana przez tyle lat, widac jak wielkie znaczenie mialam dla niej