Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdfbzbcdvdv

sms od jeszcze nie chlopaka, ale cos iskrzy

Polecane posty

Gość vdfbzbcdvdv

"tak jak cie lubie to by nie lubię" lekko wypity wiec nie moge zrozumiec tego przeslania a on tylko sie cieszy ze mam o czym rozmyslac. jak to rozumiec

Gość vdfbzbcdvdv
???????????????????????????????

Gość Master2
Ja to interpretuje tak : początek jest o tym, że Cie "lubi", bo taka jest cała intencja tego sms-u, ale skoro to jeszcze nie-chłopak to cała reszta jest po to, żeby nie pisać wprost. Nieskładność wynika, tak jak zauważyłaś - z podpicia.

Niewykluczone, że jest tak jak napisał Master, ale jak dla mnie to paplanina bez ładu i składu. Wg mnie to nie ma żadnego sensu i nic z tego nie wynika. Pewnie faktycznie "poeta miał na myśli" to, że Cię lubi, ale szkoda czasu na rozmyślanie i interpretacje kilku bezsensownych słów napisanych pod wpływem alkoholu - %%% mają to do siebie, że robimy różne dziwne rzeczy, o których nawet nie zawsze pamiętamy następnego dnia. Lepiej zapytaj go wprost o co mu chodzilo, a rozmowa może stać się dobrym wstępem do "wybadania" sytuacji i przekonania się czy naprawdę coś zaczyna iskrzyć.

ale po co w ogóle sie zastanawiac nad jakims eseem od najebanego kolesia:)

Lekko wypity, cieeekawe. Zdanie bez sensu podrasowane alkoholem buzującym w umyśle. Iskrzy jak instalacja w przedwojennej kamienicy.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahahaha :D ja raz dostalam takeigo smsa (doslownie) "chciałbym spotkać Tobą,to mam nadzieję że ufam że w końcu nareszcie do zobaczenia" :D:D tez wstawiony.

Gość klaudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ale autorko,wez tez pod uwage,ze po pijaku wiele osob nagle staje sie - super odwaznym bohaterem - niezniszczalnym - niewidzialnym - najprzystojniejszym - zakochanym w kim popadnie najbardziej na swiecie - mistrzem wladania komorka, czyt. telefony i smsy :D nie po pijaku takie sprawy sie zalatwia :) na Twoim miejscu po prostu bym sie usmiala z tego smsu, a nie kminila ;D