Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norweskie fiordy chce zobaczyc

Bardzo mi źle, może czyjaś wypowiedz zainspiruje do zmiany

Polecane posty

Gość czytalam artykul o ludziach
ktorzy za swqe porazki obwiniaja innych, wlasciwie o wszystko innych obwiniaja, klasyczny przyklad widac tutaj... zrob jak mowia, wsiadz do pociagu ajesli nawet nie na fiordy to jedz do miedzyzdrojow obejrzec nasz polski klif, na dobry poczatek zawsze cos

Gość Ty popieprzonaaaa
suko, gdzie jest mowa w tym temacie o obwinianiu innych....Czytaj ze zrozumieniem kretynko. Nikt nikogo nie wini, Ty obleśnaaa krowooo!

@norweskie fiordy chce zobaczyc Jeśli strach przez kontaktami jest tak wielki to może metoda małych kroków ? Nie uda się zmienić całego swojego nastawiania. Ale może chociaż jakieś małe kontakty ? Np. "Dzień dobry" powiedziane do sąsiadów. Pytanie - czy chcesz coś z tym lękiem zrobić. Czy NAPRAWDĘ CHCESZ to zmienić ? Jak bardzo Ci zależy. Potem można planować dalej ...

Gość FGJKHGVVVVVNN
AUTORKA TOPIKU musi iść do PSYCHOLOGA!!!

Gość cudny z Budny
"AUTORKA TOPIKU musi iść do PSYCHOLOGA!!!" musi to na Rusi a w Polsce jak kto chce, baranie! Ty pierwszy lec do psychologa.

Gość no biorac pod uwage ostra
reakcje i inne to musi juz wiem dlaczego cie obgaduja, jak wylatujesz z takimi histeriami swoja droga, racja, a jesli nie umiesz czytac, to text typu, ze ktos ma ja zainspirowac do zmian jest do banii, siedziec czekac i mowic, nikt mnie nie zainspirowal to ja bede dalej sobie jeczec tekac, zero odpowiedzialnosci za siebie i w ogole

Gość paulinaaaaaa22
Co więcej,twierdzi,ze nie lubi robić zdjęć i portretuje jedynie twarze,która uzna za interesujące. Andrzej Dragan i jego twórczość SA przykładem na to,że wykształcenie fotograficzne oraz robienie setek zdjęć nie jest konieczne, wystarczy mieć talent i chęć realizacji swoich własnych,o oryginalnych wizji, , ponieważ współcześnie wiele da się uzyskać ze „zwykłego zdjęcia na etapie postprodukcji.

Gość i znow to musi
"no biorac pod uwage ostra reakcje i inne to musi" To znowu Ty, ośle! Swojego psychologa zachowaj dla własnych potrzeb.

Gość no ja moze jestem oslem
ale kolezanka ma problem, i krzyczenie na nas tylko o tym swiadczy

Gość kolega tez ma problem
skoro w kółko zagląda do topicu, ktory nie jest jego autorstwem.