Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biegam sobie

Ludzie czemu wy nie BIEGACIE?????

Polecane posty

Gość biegam sobie

wiecie jak super sie człowiek czuje po bieganiu??? ja biegam systematycznie 3 razy w tygodniu wieczorami i mineły mi wszytskie doły, stresy, smieje sie sama do siebie!!!:-)

Gość dfdfdfdffdfdf
tak juz ide biegac jak tylu zbokow i mordercow :O

Gość biegam sobie
a jeszcze niedawno myslalam ze wpadne w depresję!! Sport to podstawa, bez ruchy nie ma swietnego nastroju. Szkoda ze w polsce tak mało ludzi docenia ruch na codzien.

Gość biegam sobie
Estera co ty opowiadasz?? dla kregoslupa nie ma nic gorszego jak siedzenie całymi dniami w fotelu:-/

Ja nie mam kiedy i z kim, a w sumie chętnie bym pobiegała... zresztą gdzie też nie mam za bardzo :O Biegać przy ruchliwych ulicach to jakoś mija mi się z celem :O

Gość biegam sobie
ja biegam z kolezanką. Faktycznie wtedy jakoś lepiej i wieksza motywacja.

Gość biegam sobie
a kolezanke poznałam przez forum. Dałam ogloszenie ze szikam kogos na systematyczne bieganie. Moze tak sprobujcie.

Gość biegam sobie
tutek srutek mi nie chodzi o kondycje a o swietny nastrój ktory mam od czasu kiedy zaqczełam biegać:-)

Gość ale z was
ja nie biegam bo mam astmę wysiłkową jeżdżę za to na rowerze

Gość biegam sobie
Estera mi wlasnie pomógł. Byłam jeszcze niedawno tak przygnebione, zestresowana i to ciaglo sie miesiącami. Odkąd zaczełam buiegac czuje sie swietnie, mam mnostwo energii i usmiecham sie nawet sama do siebie

Gość biegam sobie
ja na rowerze tez jeżdzę ale to nie to samo. Nie ma to jak spocić się podczas biegania i chycić zadyszkę!Na rowerze nie ma takiego wysiłku i mi rower akurat w osiagnieciu lepszego nastroju nie pomogł

Gość biegam sobie
aday ja już mam z kim biegać:-)

Gość biegam sobie
takze dziewczyny zamiast bidolić całe dnie na forum, ubierzcie dres i zacznijcie biegać. Zobaczycie ze nagle rpzestaniecie narzekać i się zamartwiać:-)

"biegam sobie wiecie jak super sie człowiek czuje po bieganiu??? ja biegam systematycznie 3 razy w tygodniu wieczorami i mineły mi wszytskie doły, stresy, smieje sie sama do siebie!!!" Ale pierdoły:O.Gdyby to pomagało na złamanie podstawy czaszki albo obcięcie nogi to by było coś:P.

Gość Perw przed śniadaniem
Bo nienawidzę biegać. 😴

"biegam sobie ja na rowerze tez jeżdzę ale to nie to samo. Nie ma to jak spocić się podczas biegania i chycić zadyszkę!Na rowerze nie ma takiego wysiłku i mi rower akurat w osiagnieciu lepszego nastroju nie pomogł" Jakbyś jkeździła w tempie kolarzy pod strome górki przy 40 stopniach w cieniu to by było co innego :P.

Gość gość
uwielbiam biegać, biegam codziennie.. jak zaczynałam trochę dokuczał mi ból kostek Pomógł 4 Flex teraz biegam jak szalona :)))

Gość gość
bieganie jest niezdrowe, wystarczy chodzić

Gość gość
Bieganie ma zarówno swoje wady jak i zalety. Z pewnością redukuje stres, zapobiega otyłości i chorobom krążenia oraz odmładza, jest także efekt euforii biegacza, ale coś za coś. Stawy dostają od tego wp*dol.

Gość Clc
ja b. bym chciała biegać, ale najzwyczajniej w świecie chyba nie lubię, męczy mnie to mocno, próbowałam wielokrotnie i zawsze kończyło się na marszu.

Gość andkaa
Bo wkurza mnie ta mnogość kostki, nie chcę po niej biegać :/ a w lesie za łatwo się potknąć o korzeń, albo jak mi się kiedyś zdarzyło: można potknąć się o psa :D no i cycki skaczą, skóra się wtedy naciąga i flaczeje, trzeba je dobrze zabezpieczać :) no i jak ostatnio poszłam biegać to jogurt i picie mi w żołądku za bardzo skakały i wymiotować mi się przez to chciało :D no i nie mam z kim :) Kurcze, tyle pięknych wymówek. Kiedyś biegałam regularnie dla kondycji i nie zauważyłam żebym była jakoś super szczęśliwsza, ale kondycha była!