Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanibal Sarin

Jutro czyli gdzie ?

Polecane posty

Gość Hanibal Sarin

kończę mój drugi poważny związek i dalej nie eksploatuję tego tematu za bardzo angażuję się w związek co sprawia że rezygnuję z siebie nie ma mnie nie wiem kim jest ten człowiek w lustrze próbowałem się z nim zaprzyjaźni ale nie wyszło Przyszedł czas na utarcie własnej ścieżki nie wiem do kąt mnie to zaprowadzi w sumie sam jestem ciekaw Czuję się trochę jak gdybym skakał do wody z 30 metrowej skały strach i podniecenie ogólnie adrenalina No cóż jak zwykle nikt mnie nie zrozumie

Gość dekoldcsx
do kąt? :D

Przyszedł czas na utarcie własnej ścieżki nie wiem do kąt mnie to zaprowadzi w sumie sam jestem ciekaw moze do biblioteki?

Gość Hanibal Sarin
w bibliotece bywam rzadko ale bywam a błędy robię bo mam dysleksję i już się do tego przyzwyczaiłem że są mi one wytykane no cóż skoro nic ciekawszego nie macie do napisania

Gość Hanibal Sarin
tylko nie biedny misiu nienawidzę jak komuś jest mnie żal co chciał bym przeczyta coś mądrzejszego niż to co wiem sam

Gość ciagnijcie druta
99,9% ma dysleksje :D

Gość Hanibal Sarin
super że 99,9% ma dysleksję i 100% lewe oko i co z tego ??

nienawidzę jak komuś jest mnie żal dlatego zakladasz temat "za bardzo angażuję się w związek co sprawia że rezygnuję z siebie " probuj dalej biedny misiu

Gość hghghghg
cieszysz się ze jestes /bedziesz wolny,mam gratulowac czy cię załowac?

Gość refforma_..
Tu wszystko jest mądrzejsze od tego co wiesz sam, czerp zatem. Gdybyś chciał to ja mogę napisać nowelkę specjalnie dla Ciebie, mrugnij tylko lewym okiem :)

Gość tweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeety
Czasem człowiek czuje się zagubiony nie wie którędy iść, nie wie co ze sobą zrobić, nie widzi sensu, czuje, że ciągle stoi w miejscu, albo czuje, że nie jest w dobrym miejscu i czasie.. nie ma co się rozczulać, też nie lubię użalania się nad sobą, wydaje mi się, że warto któregoś dnia siąść przemyśleć swoje życie co się w Nim Nam nie podoba i powoli to wszystko zmieniać, starać się.. trzeba tylko chęci.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4915823 zparaszam..chętnie bym z kimś o tym porozmawiała..

Gość tweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeety
ja kiedyś w związkach byłam bardzo naiwna, metodą prób i błędu po trzech związkach w których dawałam się po prostu może nie wykorzystywać, ale przymykałam na różne rzeczy sprawy (chociaż bardzo bolało) mówię ' nie.tak nie może być' i od teraz jestme niezależną stanowczą kobietą, która nie boi się wyzwań i nie pozwala sobą pomiatać:)

Gość Hanibal Sarin
nie wszyscy zakładają topiki by się nad nimi pochylac ja chciałem usłyszec coś mądrego jak widac złe miejsce wybrałem mój błąd tak bardzo utarł się tu schemat piszę by się wyżlaic że wrzucacie wszystkich do jednego wora i wszystko czego się można spodziewa to wytknięcie błędów ortograficznych chyba jednak udam się do tej biblioteki

Gość pisownia bez znaczenia
to moze ja zapytam dlaczego rozpadl sie twoj drugi powazny zwiazek i co masz na mysli piszac ze rezygnujesz z siebie

Gość refforma_..
COŚ MĄDREGO Czy wież, że... krokodyle połykają kamienie różnej wielkości? Małe, bo ułatwiają trawienie, większe zaś działają jak balast i pozwalają im na głębsze zanurzenie w wodzie.

Gość piszesz z wlasych doswiadczen
?

Gość Kamecha dawny Jarek84
po 2 latach zawsze jest kicha :O