Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarciaa91

Prawo jazdy problem

Polecane posty

moglas powiedziec, ze jesli masz sama sprawdzic, to podjedziesz sobie do jakiegos muru czy domu tylem i one sie odbiją o ten mur

Gość Lakislav
Bez komentarza. zlodzieje z WORDU

Gość DontWorry
Mnie jeszcze uczono, że jeśli auto stoi tyłem do ściany można wcisnąć hamulec i odwrócić się, zobaczyć przez tylną szybę czy odbija się światło na ścianie, ale to tylko w razie bardzo czepliwego egzaminatora,który chciałby żebym sama to sprawdziła bez jego pomocy, ale na szczęście się nie przydało :) Wiesz, Ty nie pomyślałaś, bo pewnie zjadł Cie stres. Ale nie martw się, teraz już wiesz jak sie zachować, powiem Ci, że ja zdałam za 7 razem, a na każdym egzaminie miałam pokazac awaryjne i sygnał dźwiekowy, tak mi się zawsze trafiało to samo :D

Gość Attenzion
Moim zdaniem to juz jest skurwysynstwo. Tyle w temacie.

Gość enik
To przykre, ale winić należy Twojego "instruktora", bo przepraszam bardzo, ale nie wiem czy można go tak nazywać wogóle, skoro ten Pan nie powiedział Ci tak podstawowych rzeczy, najlepiej przed kolejnym egzaminem jeśli będziesz wykupowała dodatkowe godziny, wykup je u innego instrukora, który na pewno wszystko dokładnie Ci wytłumaczy. Powodzenia i napisz czy zdałaś :)