Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Million Lashes

Sama nie wiem co o nim myśleć...

Polecane posty

Gość Million Lashes

Facet jest na prawdę fajny. Wydaje się być czuły, kochający, szukający kobiety, która będzie dla niego najważniejszą osobą. Potrafi pięknie mówić, a raczej pisać bo jeszcze się nie spotkaliśmy.... Jak dla mnie wydaje się być po prostu idealny, taki facet jakiego szukam ale... jak zwykle jest jakieś ale... zaczynam mieć wrażenie, że to wszystko co mówi jest po prostu za piękne, żeby było prawdziwe... Może to mylne moje wrażenia ale zaczyna mi się też wydawać, że taki trochę lovelas z niego... Mówi, że nie potrafi być sam, jego ostatni związek skończył się jakiś nie cały miesiąc temu. Już sama nie wiem co myśleć... Boje się, że się zaangażuję w to, a on okaże się właśnie takim lovelasem.

Gość antoni.j
a nie masz ochoty na kutasa lovelasa ?

odpowiedź brzmi: trzymaj uczucia na wodzy i zweryfikuj w realu ;)

Gość Million Lashes
Popatrz jakoś nie mam :P NB- właśnie przed nami pierwsze spotkanie, już niedługo... Staram się panować nad emocjami ale to ciężkie ;)

Gość qwertyuwertyuiertyui
ojej przeciez to normala zauroczenie hormony woda z mosku i do pomiedzy nogami i nigdy i tak nic z tego nie wychodzi a dodatkowo co to za skurwiel co to nie moze byc sam moze chce po prostu kitada wsadzic http://www.youtube.com/watch?v=efZoeN440ok

Gość Typowy facet z internetu.
Typowy facet z internetu. Cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Nie powinno się do tego dodawać pieprzenia o miłości no ale niektórzy tak mają. :)

Gość Million Lashes
Czyli, że kłamie? :P