Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o zesz ty..

a potem sa gwalty :P

Polecane posty

Gość o zesz ty..

laski dodawaja sobie takie zdjecia na roznych portalach a potem sie slyszy ze ktoras gdzies wsiaknela czy ja zgwalcili.. spojrzcie na laski ktore sie wyswietlaja na mixerze po prawej stronie forum kafe.. no masakra..

Gość czarna_puma
:(

Gość fdsfds
bzdury . Normalny czlowiek nie zgwalci nawet jak kobieta sciska mu twarz tzytzami

Gość ciekawska Michalina
nie upoważnie do gwałtu ale go prowokuje, tępa kwoko

Gość o zesz ty..
dark, czytaj ze zrozumieniem a potem sie wypowiadaj..

Ciekawe, bo tak się szczęśliwie składa, że większość gwałtów dokonywane jest przez osoby które znają ofiarę i ubiór danego dnia nie gra większej roli.

Gość Ludmiła :-)
powody gwałtu: 1. Gwalciciele 2. Gwałciciele 3. Gwalciciele

Tak jakby gwałciciel naprawdę potrzebował prowokacji strojem na fotce z internetu. To co musi mieć w głowie panna wstawiająca takie zdjęcia to inna sprawa.

Gość o zesz ty..
a ty pewnie prowadzisz statystyki ze sie tak madrzysz.. ja nie mowie ze ubior upowaznia, ale jednak zwraca sie uwage na skapo ubrane laski, a niektore jeszcze prowokujaco sie wyginaja w samych majtkach. Sa wsrod nas psychopaci, nie chcialbys/chcialabys zeby to spotkalo kogos kogo znasz.. Ale jasne, milo sie patrzy nie? :P

Gość a mozesz autorko napisac
to jak ktos sie ostentacyjnie cieszy zyciem, to jest to powod zeby go zabic?

Gość o zesz ty..
jedni potrzebuja, jedni nie. Rzecz gustu niekoniecznie gwalciciela.

Ja nie, ale socjolodzy tak. I wyobraź sobie, że to właśnie osoby które wydają się ciche i nieśmiałe są w największej grupie ryzyka. Mniejsza szansa, ze doniosą. Oczywiście, jak taka panna będzie szła prawie nago ciemną uliczką w środku nocy to można polemizować, ale mówimy o zdjęciach w necie.

Gość o zesz ty..
ja nie potepiam tego jak sie ludzie ciesza z zycia, mam to gdzies. stwierdzam tylko jak to wyglada, i nie mowie za wszystkich tylko za siebie. Ty mozesz sie co najwyzej poonanizowac przy fotce mlodej wygietej laski ktora umieszcza swoje zdjecia nie na portalu erotycznym tylko z reguly spolecznosciowym, wiele jes takich.

Gość o zesz ty..
zdjecia w necie? pewnie niejeden facet zna ja chocby z widzenia i napala sie widzac ja porozbierana. A jak trafi na czubka to to mu wystarczy.. Ech, nie ciagne tematu bo wychodze do pracy, paaaa

No niby prawda...chociaż statystycznie to prędzej napali się na nią, a zgwałci taką która nie poda go na policje.

Gość o zesz ty..
ja nie, jestem kobieta.. Gdybym byla facetem chetnie bym popatrzyla, a zaloze sie ze niejednemu przeszlo przez mysl jak sie bzyka :D

Gość o zesz ty..
dark, doszlismy (do porozumienia) ;)

Gość niedobrze_mi
Laski które chwalą się takimi fotami to tępe wieśniary, ale ich (i nikogo innego) wygląd nie może prowokować do gwałtu. Ich winą jest tylko to, że są bezdennie durne, natomiast wina gwałtu jest ZAWSZE po stronie gwałciciela.

facet może sobie myśleć jak ją zaciągnąć do łóżka, zdobyć itp... to fakt ale czy to grzech? pewnie normalny męski odruch... więc nie myl gwałtu z pociągiem płciowym... gwałciciel to osoba chora umysłowo więc dla niego nieistotne jak ofiara jest ubrana...

Tak WCALE nie będąc złośliwym to patrząc na te panienki przypomina mi się tekst Lepera bodajże...

Gość rrrrrrr
No tak najlepiej zebysmy chodzily w burkach. Jak ktos wczesniej napisal; normalny facet nie zgwalci chocby nie wiem co, i tylko dewianci i zboczency seksualni tak sie tlumacza, ze kobieta prowokuje.

No, ale wypadałoby pamiętać, że psychopaci istnieją. Nie są normalni, ale wiedzą co robią i nic ich nie usprawiedliwia, co wcale nie ujmuje potencjalnemu niebezpieczeństwu z ich strony. Nie prowokuje się ludzi nieobliczalnych tak jak nie zaczepia się dzikich zwierząt.

Gość niedobrze_mi
Nie chodzi absolutnie o chodzenie w burkach, ale jak laska na jakimś nk wywala foty z goła cipą, wypietym dupskiem i cycami na wierzchu i jeszcze dodaje "sexi" komentarz, typu "ssij mnie" czy coś równie kretyńskiego, to nie mam o niej dobrego zdania raczej.