Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka ktora jest urazona

ile lat/miesiecy mieli dzieci gdy przestalas z nim spac ?

Polecane posty

jak wyzej; j/w

Gość co??
a teraz jeszcze raz to samo, tylko po polsku...

nie rozumiesz?ile lat lub miesiecy mieli oni i dzieci gdy przestalas sypiac z mezem i nimi ale nie dziecmi tylko nimi i mezem :D

nim to chyba chodzi o meza albo o konkubenta narzeczonego przyjaciela no nie wiem jak kto woli:D

oj sory nie zauwazylam chodzilo mi o to ile lat mialo twoje dziecko jak Ty przestałaś z tym dzieckiem spac

Gość co??
AAA no tak, ze tez ja taka niedomyslna jestem :D

Gość co??
A tak powaznie moje dziecko nigdy nie spalo z nami w lozku. Do 4 miesiaca spalo w kolysce obok naszego lozka, a pozniej zostal przeniesiony do swojego pokoju i spal w lozeczku. Ma 2,5 roku.

wlasnie powiedzcie mi zajmuje z mezem jeden pokoj 2 zakala rodziny-tesciowa mamy wersaleczke i lozeczko czy po porodzie maz wyladuje na materacu wszystkie dzieci spia z mamami? kurde boje sie spac z dzieckiem ze je np w nocy przydusze :(

Gość pani kallwass
Nie powinno sie spac z dzieckiem. Mozna przydusic na przyklad. Dziecko powinno spac w swoim lozeczku czy n apoczatku w kolysce. Dobry jest monitor oddechu - wtedy czlowiek jest spokojniejszy w kwestii naglej smierci lozeczkowej. Przez pierwsze pare miesiecy, kiedy budzi sie w nocy, moze byc w sypialni rodzicow to lozeczko, zeby nie trzeba bylo ganiac po domu, potem mozna juz spokojnie przeniesc do jego pokoju (o ile sie ma pokoj dla dziecka). Im pozniej sie dziecko 'wyniesie' z sypialni rodzicow, tym trudniejsze to bedzie - i dla niego, i dla mamusi :P