Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and107

Czy lubicie czopki, lewatywy ja je uwielbiam!

Polecane posty

Gość and107

Witam. Mam do was pytanie czy lubicie dawać sobie lub komuś czopki? Albo jak ktoś wam je daje . Czy lekarz , pielęgniarka dawał wam czopki/ lewatywę w szpitalu? Jk się wtedy czuliście? Mnie to bardzo podnieca, czy ktoś też ma podobne zainteresowania. nie wiem czemu tak mam ale wszelkie zabiegi związane z odbytem bardzo mnie podniecają. Czasami wsadzam sobie tam palec, lub tez moje ulubione czopki. Jakby ktoś chciał na ten temat pogadać to oto mail : and107@interia.pl chętnie z kimś o tym popisze i powymieniam się doświadczeniami w tym temacie.

Gość gość
Ja ostatnio mam takie marzenie żeby jakaś dziewczyna zmierzyła mi temperaturę w pupie a później włożyła mi czopek i zacisnęła pośladki jak dziecku.

Gość gość
Chętnie bym zmierzyła temperaturę, podaj maila, popiszemy.

Gość gość
Ladypank1982.2016@wp.pl A jesteś z Torunia?

Gość gość
Błagam napisz do mnie

Gość gość
Podaj mi swój imeil

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość Enemasek
Uwielbiam lewatywę i wszystko co z nią związane... Zawsze mnie ten temat podniecał... Napisz. 725700663 koniecznie!

Gość ANNNIRA
Zna ktoś jakieś czopki, które można sobie wkładać codziennie? Cos w stylu suplementu co nie zaszkodzi.