Gość wymarzona Napisano Sierpień 4, 2011 Hej dziewczyny . mój odwieczny problem to kg . planuję dietę : 6 dni - 500 kcal 6 dni - 400 kcal 6 dni - 300 kcal 6 dni - 200 kcal 6 dni - 100 kcal co tydzień będę pisała swoje wyniki . : ) obecnie : waga 84 talia 77 biodra 104 udo 64 biust 111 łydka 39 kto chce się dołączyć ?? piszcie też o swoich osiągnięciach , wzlotach i upadkach . życzę miłego odchudzania . ; ) będę zaglądać tu codziennie . pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca_się> Napisano Sierpień 4, 2011 Super plan. Długo nad tym myślałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola793 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Nie karmić trola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
United_90 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Wytrzymasz max. tydzień, stracisz 4kg-5kg (85%wody), rzucisz się na jedzenie, powrócisz do wagi startowej + mały prezencik w postaci 2kg w biodrach. Miło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontrabasik 0 Napisano Sierpień 4, 2011 jej ważysz 20kg wiecej ode mnie a masz tyle samo w taliiiiijjjiii:o :o:( ale dietę beznadziejna wymyśliłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexra 0 Napisano Sierpień 5, 2011 'Wytrzymasz max. tydzień, stracisz 4kg-5kg (85%wody), rzucisz się na jedzenie, powrócisz do wagi startowej + mały prezencik w postaci 2kg w biodrach. Miło ' przepraszam, ale nie moglam sie powstrzymac:l HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH wypowiedziala sie ta co robi racjonalna diete:)))) 1000kcal no bo sie zaraz przekreca po prostu:))))) hahahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeee???????? Napisano Sierpień 5, 2011 United_90, w 2009 roku wyglądałaś o wiele lepiej, problemem był tylko za mały kostium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisia08 Napisano Sierpień 5, 2011 to ci zepsuje metabolizm. zrob lepiej ABC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeee???????? Napisano Sierpień 5, 2011 ABC: A Baran cuduje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wymarzona Napisano Sierpień 6, 2011 nie sądzę , że pęknę , bo jestem na tyle zdruzgotana , że się nie poddam . ; ) na głupie i wielce pouczające wypowiedzi nie będę odp. ; ) dzięki tym , co nie krytykują . ; ) dodam , że mam 175 cm wzrostu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wymarzona Napisano Sierpień 8, 2011 widzę , że nikt tutaj nie zagląda ., więc przenoszę swój topik na inny , podobny temat . pozdrawiam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulkaaa1 0 Napisano Sierpień 8, 2011 ja mogę być tutaj z Tobą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach