Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tunia:-))

Ładna SUKIENKA??

Polecane posty

Gość Tunia:-))

http://www.hm.com/gb/product/82176?article=82176-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD Kupiłam ją ostatnio z myślą o weselu kuzynki. Ja mam trochę nieodpowiednią figurę do niej ze względu na szerokie biodra i nieco grubsze nogi, ale mam pytanie co zrobić z biustonoszem? Jaki wybrać? Dodam, że odpadają takie silikonowe miseczki samonośne, bo u mnie się nie sprawdzają. Czy myślicie, że zwykły czarny będzie wyglądał bardzo nieestetycznie? Bo w tej sukience nie widać tylko tyłu, ale również część pod pachami (ze względu na duże wycięcie)

Gość fdfdfdfdfffgfg
oblesna ta sukienka i niestety raczej bez biustonosza do noszenia... czyli idealna dla kobiet z silikonowymi cycami 🖐️ bo naturalne piersi beda raczej zwisac i bedzie to wyglada brzydko, podobnie jak w staniku, czyli podsumowujac: gatuluje zakupu szajsu 🖐️

Gość Dermatologia chirurgiczna
sukienka jest tak okropna, że lepiej jej nie ubieraj, jest za skąpa jak dla dziwki:(

Gość Dermatologia chirurgiczna
jeśli nie jesteś szczupła to tymbardziej jej nie zakładaj, to kiecka dla chudej laski z idealnym jędrnym biustem, poza tym nie na wesele, fason jak dla panny lekkich obyczajów

Gość fdfdfdfdfffgfg
czyli kompletny brak gustu...