Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bAjron

kruca bomba

Polecane posty

Ajron nudzisz się, to choć mi walizkę skończysz pakować ;) pewno coś zapomne zabrać :(

Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni! :D :D :D

O rany, zazdroszczę, jak ja bym chciał tak zostać sam chociaż na 24 godziny :D

ja byłem bardzo szczęśliwy jak mi wszyscy z domu na 3 dni wyjechali jakiś czas temu :D najfajniejszy weekend od 5 lat :D:D:D

idealnie to by było jakby dzieciaki sobie pojechały a ze mną zostałaby żona... ale to na razie nierealne :o

truskawka, ja chcialem zostać starym kawalerem, ale każda babka, którą bzyknąłem, od razu chciala, żebym się z nią ożenił... w końcu zrobiłem się mało asertywny i uległem :classic_cool:

Pomarańczowy, nie namawiaj do złego. Powiedział z żoną, więc niech żona wyjedzie z dzieciakami a on zaprosi inną żonę. Wiesz, zawsze sumienie czyste, że w prawdzie nie swoja, to jednak żona :-)

tak się składa, że nie kojarzę żadnej koleżanki ani innej żony, która byłaby fajniejsza od mojej żony. Więc jednak wolałbym zostać z tą żoną, którą mam :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] S_M tak się składa, że nie kojarzę żadnej koleżanki ani innej żony, która byłaby fajniejsza od mojej żony. Więc jednak wolałbym zostać z tą żoną, którą mam ja jestem napewno fajniejsza

v34: nie znam cię więc nie mogę tego zweryfikować :classic_cool: Truskawka: o dzieciach nie było mowy, tylko o ślubie 😴

Sprawdzone i potwierdzone, że jest lepsza od żony SM? Nie wolno sprawdzać żon kolegów, ja bym się w każdym razie nie przyznał :-)

S_M v34: nie znam cię więc nie mogę tego zweryfikować Mnie się bierze w ciemno :classic_cool:🖐️ ajron to gdzieś ty ich wysłał?:P albo coż żeś im zrobił?:O

[zgłoś do usunięcia] truskawka:) wykupił zonie wczasy a co! i Ty w to kłamstwo wierzysz?

[zgłoś do usunięcia] Androgen też się tak ubierasz? a chcesz zobaczyc?:P