Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam problem...........,k

problem z mix delfin 29,90 w orange

Polecane posty

Witam! 20lipca zawarlam umowe z firma zewnetrzna-wzielam sobie telefon z moim starym numerem w orange i mialam 7dni czekac na aktywacje swojego numeru lecz dzisiaj jest juz 4sierpnia i nic, mialam miec doladowane za 29,90 i nie mam, dzwonie do tego numeru co zawarlam z ta osoba umowe i dodzwonic sie nie moge, poszlam do salonu orange zeby to wyjasnili lecz kazali mi dzwonic do tej osoby co zawarlam z nia umow, bo zawieralam umowe z firma zewnetrzna a nie z nimi, kazali rowniez dzwonic do bok no to dzwonie i rowniez dodzwonic sie nie moge!jak zostawiam zeby konsultant do mnie zadzwonil to nikt do mnie nie oddzwania!nie rozumiem tego co ja mam w koncu zrobic?

up

Gość camerun
gardzę ludźmi, który mają taki abonament - biedaki

dlaczego gardzisz?a Ty od razu byles bogaty?mi te 29,90 w zupelnosci na miesiac wystarcza

Gość tylko bóg nadaje
tak to jest jak zawiera sie umowę z studentami dorabiającymi a mnie wystarcza 25 zł a mam też mix delfin na rok czasu + 40 min do wszystkich sieci i do listopada dodatkowo 10 zł raz przekroczyłem jak w komórce zapomniałem przełonczyc na punk dostępowy z mojej sieci internetowej a nie operatora